• Новинка
Ръчна Лупа Dioche Мультяшная Професионална Hd Добра Пропускаемость Abs Противоскользящий Материал за химикалки От падане Лупа за Четене по-големи Деца Научен Експерим?

Ръчна Лупа Dioche Мультяшная Професионална Hd Добра Пропускаемость Abs Противоскользящий Материал за химикалки От падане

Buyers rating:
BGN 48.12

Налично

[Ефект на усилване] : опазване на околната среда, материална сигурност и двойна застраховка на здраветоУвеличительная лещи с висока разделителна способност с висок коефициент на увеличение и добра светопропускаемостью. [Стилен външен вид] : Преносимо мультяшное лупа разнообразно моделиране, практично и хубаво.Ръчна лупа за четене, лека и преносима. [Акрилен материал] : Лещи, изработени от акрил материал, отлична производителност, по-рязко изображение.Основна и помощна конструкция с двойни лещи осигурява двойно увеличение. [Широко използван] : Портативен лупа може да се използва за четене на възрастни хора, детски играчки за научни експерименти, да се грижи за градината, проверка на растения и животни и т. [Материал на дръжката от ABS] : Ръчна дръжка с увеличително стъкло, е изработен от много устойчив на опън ABS-материал, матово покритие, защита от подхлъзване, падане, здрава и без специфична миризма. Ефект на усилване : Двойна застраховка за сигурност на материали за защита на околната среда и здравето.Увеличительная лещи с висока разделителна способност с висок коефициент на увеличение и добра светопропускаемостью. Стилен външен вид : Портативно мультяшное лупа разнообразно моделиране, практично и хубаво.Ръчна лупа за четене, лека и преносима. Акрилен материал : Лещи, изработени от акрил материал, отлична производителност, по-рязко изображение.Основна и помощна конструкция с двойни лещи осигурява двойно увеличение. Широко се използва : Ръчна лупа може да се използва за четене на възрастни хора, детски играчки за научни експерименти, да се грижи за градината, проверка на растения и животни и т. Материал дръжка от ABS : Дръжка от ръчно с увеличително стъкло, е изработен от много устойчив на опън ABS-материал, матова повърхност, устойчива на плъзгане, анти-падаща, здрава и без специфична миризма.Параметри : Тип на продукта : Ръчна лупа Материал : ABS + акрил Характеристики : Здрава защита от падане, основна и помощна конструкция с двойни лещи с две увеличениями Осъществяване Списък : 1 х Ръчна лупа.

Подробности

Item Type:
 Handheld Magnifier
Material:
ABS+Acrylic
Features:
Durable Anti Fall, Main and Secondary Double Lens Design of Two Magnification
Package List:
1 x Handheld Magnifier  :

Подобни продукти в категория