• Новинка
Пистолет за пробиване на уши - Beoncall 6 бр. Комплекти инструменти за пробиване на уши с Обеци-Розово Преносим Комплект Пистолети За Уши Сигурен Набор за Пробиване на У?

Пистолет за пробиване на уши - Beoncall 6 бр. Комплекти инструменти за пробиване на уши с Обеци-Розово Преносим Комплект

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

? Пратката съдържа - Във всяко помещение включва 6 опаковки за еднократна употреба пистолет за пробиване на уши с вградена ушния карфица, 3 бели диаманта от неръждаема стомана, 3 цирконий срещу пробиване ? Лесно управление - Набор за пробиване на уши от ново поколение с пружинным задвижване, по-сигурен, бърз и точен, дава възможност за извършване на пункция себе си за 1 минута. ?ВИСОКО качество - Еднократна набор за пробиване на ушите е изработен от висококачествена пластмаса и обици-гвоздиков от неръждаема стомана, чиста опаковка, подходяща за всяка чувствителна кожа.Той е подходящ за възрастни, деца, жени и мъже. ? СИГУРЕН ПИЪРСИНГ на НОСА - тъй като комплект за еднократна употреба, му може да се пробива, без повторна употреба.Моля, съхранявайте на място на инжектиране и продукт чисти преди употреба, като се избягва появата на инфекции и възпаления по време на пробиване на уши. ?100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ - Мийте ръцете си - Моля, дезинфекция и ушите продукт спиртовыми подложки преди употреба.За да се покаже нашето доверие към нашите продукти, ние можем да приемем, връщане или замяна, ако има някакви проблеми с качеството, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Подробности

Подобни продукти в категория