• Новинка
Изключително Ясна, кристално Чиста Синя Предна панел за безжичен контролер Xbox One (модел 1708), обичай корпус на Предния панел на контролера на Xbox One S X - Контролер компл?

Изключително Ясна, кристално Чиста Синя Предна панел за безжичен контролер Xbox One (модел 1708), обичай корпус на Предния

Buyers rating:
BGN 9.99

Налично

Ние знаем, че камерата на вашия контролер - това е нещо повече от просто един пластмасов аксесоарТова е твоят колега, твоя роб, на твоя другар.Ето защо ние използваме само най-добър детайл и най-ярките цветове, за да се гарантира най-високо качество на нашите копчета.Повярвайте ми, вашата приятелка ще се зарадва много от вас, след инсталация на този изключителен на предния панел на контролера на Xbox One S / X. Моля, проверете втората картинка в списъка.Този продукт е съвместим с Xbox One S, той е несъвместим с Xbox One Elite, необходима на потребителите за удобно инсталиране на администратора, ще Получите видео ръководство за инсталиране в Youtube, като пуснете търсене за "Extreme предна панел на контролера на Xbox One S X" или "Ol Fz C0 Dcb68".Изработен от устойчив действително нетоксичен ABS-пластмаса.Напълно се намира в непосредствена близост вълни от всички посоки; Правилно седи на всички скоби.Персонализирайте вашия контролер One S и One X. Това е една чудесна смяна на скучному обикновения черен цвят, без да харчите при това много пари. 1 * Предната обвивка. 1 * Отвертка, T8 H. Различни стилове на сменяеми втулки, бутони за персонализиране на вашия контролер, за да го направи уникален.Потребителски led комплект, комплект за промяна на поредността, определени за кликване, за ремонт комплект за поправка на дрифт, подобряване на геймплея.Съвместима модел : Ultra е подходяща за Xbox One S, не е съвместим с контролера на Xbox One Elite, изцяло прилепнала плътно от всички страни; Да седи на всички скоби.Пакетът включва : 1 * корпус на предния панел; 1 * Отвертка, T8 H; 7 * винтове. (Важно : контролер и други детайли в комплекта не са включени. Необходимите умения за инсталиране : Изисква се, за да могат клиентите да се смъкнаха на контролер за инсталиране на този преден корпус; Необходима, за да могат клиентите да разбирались в модела на администратора, ще Получите видео ръководство за инсталиране, като пуснете търсене за "Extremerate Xbox One S X front панел на контролера" в Youtube.

Подробности

Подобни продукти в категория

ТАЙ -Тасманийский тигър HD - Xbox One
  • Новинка
Оценки:

ТАЙ -Тасманийский тигър HD - Xbox One

Разгледайте 17 нива на австралийската на провинцията в стил олдскульного 3 Dплатформинг 13 различни бумер

BGN 6.18
Фигурка Хенке - Xbox One [Цифров код]
  • Новинка
Оценки:

Фигурка Хенке - Xbox One [Цифров код]

Бягай, скачай и окунайтесь в прекрасна, пълна с играчки свят Action Henk!Стани господар на импулс и предизвик�

BGN 13.53
Волан Състезателни игри Beastron
  • Новинка
Оценки:

Волан Състезателни игри Beastron

[ВИСОКО качество] Допълнителните колела Beastron са изработени от висококачествен материал ABS, което ги пра�

BGN 2.67