• Новинка
Калъфка за възглавница от коприна тутового копринени буби NOLRDR, 2 опаковки за косата и кожата на тайния ципове от двете страни, на 19 покрива възглавница от гладко и д?

Калъфка за възглавница от коприна тутового копринени буби NOLRDR, 2 опаковки за косата и кожата на тайния ципове от двете

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

За измиване използвайте студена или топла водаНе използвайте гореща вода.Най-добре се перат ръчно, чрез добавяне на малко количество неутрален препарат в хладка вода.Тъмна коприна има свойството да се губят цвят, не се накисва тъмна коприна повече от три минути.Леко разтрийте и изплакнете с ръце, не скручивайте и не отжимайте, дръж се да изсъхне.Гладене не се препоръчва.Избягвайте директна слънчева светлина, когато коприната е суха, силна слънчева светлина, лесно избледняват. 【100% коприна тутового дърво】 Всички калъфки за възглавници от коприна NOLRDR са изработени от 100% естествена коприна, брой нишки от двете страни на 19 Момме 600. 【Скрит цип】 По-удобен, комфортен, висок клас метод за ръчно шиене, предлага по-добра дълготрайност. 【Е най-подходящ за коса и кожа】 Коприна тъканта е мека, гладка и дишащи, че може да се намали триенето между калъфка и кожата по време на сън.В същото време коприна, съдържа 18 вида аминокиселини, които ефективно стимулира метаболизма на клетките на кожата, помагат на кожата и косата да запази естествената влажност на въздуха и предотвратяват образуването на възли. 【Качествен сън】 Коприна - това е естествен термостат.Когато температурата на тялото е висока, куха структура на коприна може да абсорбира пот и с течение на времето се изпари, поглъщат топлината, и хората ще се чувстват прохлада; Когато температурата през зимата ниска, коприна може да се окаже добър изолационен ефект.Подобрете качеството на съня. 【Избор за подарък】 Копринени калъфки за възглавници са полезни за здравето и благородны, те са добър избор за подарък.Надявам се да ви харесат калъфки NOLRDR.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.очаквам с нетърпение да общуват с вас. 【100% коприна тутового дърво】 Всички калъфки за възглавници от коприна NOLRDR са изработени от 100% естествена коприна, брой нишки от двете страни на 19 Момме 600. 【Скрит цип】 По-удобен, комфортен, висок клас метод за ръчно шиене, предлага по-добра дълготрайност.

Подробности

Подобни продукти в категория