• Новинка
harpfeas 6 бр. Метални Големи Полукръгли Бутон За Настройка на Китара, Главата бутони за настройки, Машинно Дръжка за Народната Електрическа и Акустична Китара (Хром)

harpfeas 6 бр. Метални Големи Полукръгли Бутон За Настройка на Китара, Главата бутони за настройки, Машинно Дръжка за Народната

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

[Прилагането на] : Малки бутони за настройка на китара с квадратна форма за народната електрическа и акустична китара [Размер] : Размер на бутоните за настройка на китара е 0,85 х 0,66 инча /21,8 х 17 мм вътрешен диаметър на отвора за винта е на 1/8 " / 3,5 мм. [Материал] : Бутони за настройка на китари са с отлично метал, който се отличава с добро качество, здравина, устойчивост на корозия и ръжда. [Mailto включва в себе си] : 6 бр. бутони за китара, на върха, на винтове в комплекта. [100% Доволни клиенти] : Ако не сте доволни от получения от вас продукт, можете да ни изпращат имейли по всяко време.Ние ще ви отговорим веднага и ще ви помогнем да решите проблема си.Особености : 100% новост, високо качество и изпитване по реда Продукт на 100% е подобен на показан на изображението Голям полукръг Материал : метал Размер на инсталационния дупки : за (Д x Ш) 3,8 mm x 4 mm С крепежни винтове/топчета/шайби на Помещение и включва : 6 х китара клечки за настройки на писалката.

Подробности

Подобни продукти в категория