• Новинка
Angoily 48 бр. Пожароустойчива Домашна Защита От деца, Бели Калъфи за Новородени с Електрически Капак, Електрически Протектори, Офис Защитно Дръжка, Защитно покритие, И?

Angoily 48 бр. Пожароустойчива Домашна Защита От деца, Бели Калъфи за Новородени с Електрически Капак, Електрически Протектори,

Buyers rating:
BGN 3.76

Налично

ЗАЩИТЕН КОЖУХ ЗА КОНТАКТИ - предпазва вашето бебе, домашен любимец или деца от риска от токов ударКАПАЧКИ ШТЕПСЕЛЬНЫХ КОНТАКТИ - просто трябва Да поставите защитни капачки в неизползвани контакти, и всичко е готово!.КАПАЧКИ на КОНТАКТИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА - Здрава конструкция на корпуса, капака лесно да проникна по време на употреба. ГНЕЗДО С 3 ШИПА ЗАТВАРЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА -свързвайте директно към дънната платка.С линия за издърпване на ръка, лесно се разширява.ПРЕДПАЗНИ капачки за ДЕЦА - Гладка повърхност и заоблени ръбове, без чеп, те няма да навредят на ръцете и кожата на вашето бебе при допир.ЗАЩИТЕН КОЖУХ ЗА КОНТАКТИ - предпазва вашето бебе, домашен любимец или деца от риска от токов удар.КАПАЧКИ ШТЕПСЕЛЬНЫХ КОНТАКТИ - просто трябва Да поставите защитни капачки в неизползвани контакти, и всичко е готово!.КАПАЧКИ на КОНТАКТИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА - Здрава конструкция на корпуса, капака лесно да проникна по време на употреба. ГНЕЗДО С 3 ШИПА ЗАТВАРЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА -свързвайте директно към дънната платка.С линия за издърпване на ръка, лесно се разширява.ПРЕДПАЗНИ капачки за ДЕЦА - Гладка повърхност и заоблени ръбове, без чеп, те няма да навредят на ръцете и кожата на вашето бебе при допир.Кръст Бод Пакет включва 24 x капачки за контакти Особености -Капачката на контакта е и не е лесно да се включат в контакта. -Цвят : бял -Материал : полипропилен - Капачки и вилици за детски контакти са предназначени за защита на децата от токов удар. - Гладка повърхност и заоблени ръбове, без чеп, това няма да навреди на ръцете и кожата на вашето бебе при допир. - Электроизоляционный полипропилен материал, достатъчно здрав за по-дълга употреба. - Дръж на своето бебе, домашен любимец или деца далеч от опасност от токов удар.79 Описание на стоките и 3 капачки за контакти с шипа за защита от деца Е много практичен капак за контакти за защита на децата. капачка за контакта за защита от деца Изключителна изработка може добре да ви служи, не ломаясь лесно.

Подробности

Подобни продукти в категория