• Новинка
Набор от механични Моливи 2 мм, 2 броя, Моливи за рисуване на художника-Дърводелец 2,0 мм, с 2 Тръби за пълнене на Грифеля (HB, 2B), Държач за грифеля за рисуване, Метален Ма?

Набор от механични Моливи 2 мм, 2 броя, Моливи за рисуване на художника-Дърводелец 2,0 мм, с 2 Тръби за пълнене на

Buyers rating:
BGN 3.19

Налично

Пратката включва : Набор от механични моливи включва 2 бр механични моливи за рисуване 2 мм, 24 бр. грифелей (HB, 2 B), който може да бъде пъхната по различен начин в зависимост от вашите нужди.Моливи Carpenter са подходящи за груб рисуване, изработване на художествени скици.Качественият механичен молив : Механични моливи изработени от висококачествени метални и гумени материали и имат приятен дизайн, който ще ви осигури комфортно и нескользящее писмо. Механичен молив на 2 mm, подходящи за художници, специалисти, преподаватели и студенти.Идеален за писане, чертане, скечове. Гладки и дълготрайни : Механични моливи за рисуване гладка и выдвигающиеся, грифель лесно се измъква само с едно кликване.Грифель работи с механичен молив, без да се налага затачивания, което е много удобно.Отличен чертежный молив за чертане, да скицирате, тест, плотницкой работа или бродерия.Лесен и удобен за ползване : Нашите механични моливи леки и удобни за захващане, което улеснява използването им за всеки начинаещ, дете или възрастен, и може да ги вземе със себе си навсякъде, грифель различна твърдост (HB, 2 B) и най-добрите гумички за триене. 100% Добро следпродажбено обслужване : Ние сме сигурни в комплект моливи 2.0, и ние много се радваме или да върнат пари, или да замени вашата покупка, след 45-ия ден на поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно карандаше за рисуване.Механични моливи за рисуване с дебелина 2 мм са удобни за използване, те могат да се възползват художници, специалисти, преподаватели и студенти, те са подходящи за писане, чертане, да скицирате.Цвят : черно и синьо.Размер на зареждане с гориво : 2,0 мм 2 B, HB. Количество : 24 бр (2 тубата). 2 х механичен молив. 2 кутии с заправками (общо 24 броя).

Подробности

Подобни продукти в категория

ROOTOTE(ルートート) Лу Гербидж
  • Новинка
Оценки:

ROOTOTE(ルートート) Лу Гербидж

Няма да завършиВисочина 15,7 x Широчина 11,8 x дълбочина 7,9 инча (40 x 3.Тегло : 4,6 oz (130 g).Дължина на дръжката : 9,1 и�

BGN 2.00