• Новинка
24 Бр. Веерная Четка За маска За лице, Мека Веерная Четка За грим, Киселина Апликатор, Четка за Козметика, Козметични Средства за Кал, Глина Маска за лице, Пилинг за гр?

24 Бр. Веерная Четка За маска За лице, Мека Веерная Четка За грим, Киселина Апликатор, Четка за Козметика, Козметични Средства

Buyers rating:
BGN 10.13

Налично

"Достатъчно за вас : можете да получите 24 броя кисточек фенове с класически расцветками esthetician brush head, които ще отговарят на вашите ежедневни нужди в грима и почистване и ще ви позволи да ги споделяте с други" "Ще ви дълго време : кръгла четка за лице е направена от нейлонового влакна, качествена и надеждна, мека на допир и лесен за използване; а дръжката е изработена от пластмаса, устойчив и нескользящего". "Подробна информация относно размера : общата дължина на всяка мека четка за грим на лицето е около 5.9 инча / 15 см, това е достатъчно, за да може да поддържа, а глава на четка е около 1,77 х 1,1 инча /4,5 х 2,8 см, подходящия размер за вас, моля, проверете размера, ако трябва, преди да купиш". "Дизайн във формата на вентилатора : тези апликатори за маски се извършват под формата на четки във формата на вентилатора, прости и чисти, красиви и сладки, че позволява да нанася маска-пилинг или повече на лицето по-бързо и по-равномерно". "Приложими случаи : можете да използвате фен четката за грим за прилагане на кални маски, пудровых маски, глинени маски, лосиони за тяло и така нататък, без да се ръцете и козметика; Те са подходящи и за спа-салони, салони за красота и дом за лична употреба". "Достатъчно за вас : можете да получите 24 броя кисточек фенове с класически расцветками esthetician brush head, които ще отговарят на вашите ежедневни нужди в грима и почистване и ще ви позволи да ги споделяте с други". "Ще ви дълго време : кръгла четка за лице е направена от нейлонового влакна, качествена и надеждна, мека на допир и лесен за използване; а дръжката е изработена от пластмаса, устойчив и нескользящего". "Подробна информация относно размера : общата дължина на всяка мека четка за грим на лицето е около 5.9 инча / 15 см, това е достатъчно, за да може да поддържа, а глава на четка е около 1,77 х 1,1 инча /4,5 х 2,8 см, подходящия размер за вас, моля, проверете размера, ако трябва, преди да купиш". "Дизайн във формата на вентилатора : тези апликатори за маски се извършват под формата на четки във формата на вентилатора, прости и чисти, красиви и сладки, че позволява да нанася маска-пилинг или повече на лицето по-бързо и по-равномерно".

Подробности

Подобни продукти в категория

Огненият Боя Vallejo Game Color Orange, 17 мл
  • Новинка
Оценки:

Огненият Боя Vallejo Game Color Orange, 17 мл

В тази линия са представени всички найчесто използвани цветове в фантазийных цифри 16 высокопигментиро�

BGN 2.00 2.33