• Новинка
Стик за хайлайтера COLORGRAM под очите - 04 Праскова | Трептене Сметана, Осветляющий молив за очна линия под очите с искри и молив молив за торби под очите, Устойчиви на об?

Стик за хайлайтера COLORGRAM под очите - 04 Праскова | Трептене Сметана, Осветляющий молив за очна линия под очите с искри

Buyers rating:
BGN 4.29

Налично

[РОМАНТИЧЕН ГРИМ на ОЧИТЕ] Подчертайте красотата си с помощта на брилянтен хайлайтера ColorgramГо адгезивная формула с высокопигментированными цветове създава завладяващ ефект върху очите, е идеален както за ежедневно носене, така и за специални случаи. [ДОКАЗАТЕЛСТВО] Дълготрайни сенки за очи, не оставят следи и не растекающиеся, които лесно се нанася, като към тях има максимален блясък, който се запазва в продължение на целия ден, благодарение на светлата универсалност. [МЕРЦАЮЩАЯ] Добавете вашия грим великолепна мерцающую молив за очи устойчиви на образуването на гънки, с помощта на 3 налични цветове Colorgram, идеално подходящи за всеки цвят на лицето и за всеки повод. [БЕЗТЕГЛОВЕН и сияйна] Лека, мат козметика за очи с пайети Colorgram проектирана за по-удобно носене без лепкавост, като осигурява безупречен външен вид, който е идеален за отделянето на вътрешните ъгли на очите или прикриване на тъмните кръгове и торбички под очите. [БЕЗ ЖЕСТОКОСТ] Като краен продукт и съставки НЕ са тествани върху животни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Блясък за устни Ferskov (Бронзов)
  • Новинка
Оценки:

Блясък за устни Ferskov (Бронзов)

Блясък за устни от ФерсковаЕстествен външен вид.Цвят на флакона полек, отколкото изглежда.Вкус на ягоди

BGN 0.67