• Новинка
Кухненско кофа за Боклук AGRIVA, Кошчето За Битова Кухня От Полипропиленови материали, Многофункционална кофа за Боклук (Цвят: сив)

Кухненско кофа за Боклук AGRIVA, Кошчето За Битова Кухня От Полипропиленови материали, Многофункционална кофа за Боклук (Цвят:

Buyers rating:
BGN 54.51

Налично

Добре се вписва в бани или навсякъде, където пространството е ограничено ▶ 100% чисто нов и високо качество. ▶ Защита на околната среда полипропиленови материали, кръгла и трайна, плътна текстура. ▶ Вграден опаковъчен кутия за съхранение торби за боклук, удобен и практичен. ▶ Вътрешен и външен бъчви са проектирани така, че торби за боклук са невидими, че хигиенично и красиво.Добре се вписва в бани или навсякъде, където пространството е ограничено. ▶ 100% чисто нов и високо качество. ▶ Защита на околната среда полипропиленови материали, кръгла и трайна, плътна текстура. ▶ Вграден опаковъчен кутия за съхранение торби за боклук, удобен и практичен. ▶ Вътрешен и външен бъчви са проектирани така, че торби за боклук са невидими, че хигиенично и красиво.Материал : РР Размер : 30 см, дължина-35 см дължина 20 см дебелина Приложимо място : хол, кухня, баня и т., Цвят : черен, кафяв, сив, бял Опаковка съдържа : 1 * кофа за боклук.

Подробности

Подобни продукти в категория