• Новинка
100 мотивационни картички с вдъхновяващи цитати - карти за насърчаване и доброта показват благодарност и признателност. Комплект карти за потвърждение съдържа 100 ун

100 мотивационни картички с вдъхновяващи цитати - карти за насърчаване и доброта показват благодарност и признателност.

Buyers rating:
BGN 4.74

Налично

【ЧУДЕСЕН НАЧИН да се ПРОЯСНИ някой ДЕН】 Распространяйте положителни емоции и доброта, с участието на колко много те е грижаТези мотивационни картички може да се използва в различни случаи : за изразяване на благодарност и на колегите си; насърчаване на приятели, семейство, деца, ученици, учители; Вдъхновение за писалка приятели, използване на кореспонденция; благодарност на клиентите; мини-картички за водене на бележки, които могат да бъдат пуснати в подаръчни кутии .
【ЛЕСНО да носите Със себе си, за да споделят доброта И положително】 Тези цветни и сладки картичка-потвърждение, бизнес размер на (2 х 3,5 инча), може да се носи в чантата, чантата, джобовете си, визитницах.Удобно раздават пощенски картички, за да се развесели, или някой му пожелавам късмет, раздаване на вдъхновяващи картички - прекрасен начин за изразяване на благодарност .
【100 УНИКАЛНО РАЗРАБОТЕНИ насърчаване на МИНИ-МОТИВАЦИОННИ КАРТИЧКИ】 Тези трайни висококачествени вдъхновяващи картички съдържат 100 уникални насърчаване, вдъхновяващи фрази с прост и лесен за четене дизайн.Това е чудесен и лесен начин за разпространение на положителен и подкрепа за вас, за вашия любим човек и за всички, с които искате да споделите.
【МАЛКА БЕЛЕЖКА ОКАЗВА ГОЛЯМО ВЛИЯНИЕ】 Распространяйте щастие, една аффирмационная бележка е от голямо значение за някой, който оказва положителен ефект, който ни напомня кои сме всъщност невероятни! .
【Доживотна гаранция усмивки】 Ние стоим зад нашите продукти, ние се надяваме, че огромен комплимент, карти за разширяване на правата и възможностите ви донесе щастие и кураж всеки ден.Ако по някаква причина не сте доволни, моля, свържете се с нас за подмяна или пълно възстановяване. 100 красиво обзаведени мотивационни картички с уникални рисунки и окуражаваща цитати.Изработени от висококачествен картон, ламиниран и трайни.Идеален за писане на персонални бележки на чиста обратната страна на вдъхновяващи картички, за да вдъхновяват и дават на други.

Подробности

Подобни продукти в категория

Siskiyou Спортна Мъжка класика
  • Новинка
Оценки:

Siskiyou Спортна Мъжка класика

Произведено в САЩ и е бил внесенДвойно затваряне.Почистете, подсушете с чиста кърпа.Официално лицензир�

BGN 0.33