• Новинка
Чаршаф Участък Силикон тампон на корема Пластира отстраняване на белези анти бръчки Множество Срещу Бръчки Участък Силикон за жените

Чаршаф Участък Силикон тампон на корема Пластира отстраняване на белези анти бръчки Множество Срещу Бръчки Участък

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Медицински силиконов материал, който осигурява максимален комфорт и много мягок на кожатаГъвкав и течения дизайн, за многократна употреба и моющийся, устойчиво използване и удобни за ползване.Изискан дизайн, може да разглаживать фините линии и намалява бръчките в стомаха, лесен за употреба.Той е удобен, супер лека, може да се увеличи циркулацията на кръвта, да произвежда повече колаген, намаляване на бръчки, белези, стрии.Лек и портативен, лесен за носене, лесно можете да го сложите в чантата си и им е удобно да се ползват.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Тампони за корема Материал : Силикон Функция : Премахване на бръчки и стрии Използване : 1. Първо отворете тампон се за корема и откъснете я на части 2. Прикрепете положение до стомаха, след това бавно се откъснете всички 3. С двете ръце плъзнете от средата на пъпа на двете страни, за да се осигури ефективна кацане 4. Време на използване е 6 часа, най-дълго може да се приложи на 8 часа. we-text table td.we-text table th,;.we-text table, съдържание на Пакета : 1 х възглавница за корема Забележка : Повърхността на кожата трябва да бъде суха, без петна от вода и масло.След отваряне да се избягва травмирани части.Просто я залепите.Може да се използва в продължение на 6 часа.Може да прилагате до 8 часа.Чувствителна кожа също могат да се прилагат на всеки два дни.Подходящи физически упражнения, вниманието към диетата за постигане на по-добър ефект.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Belly Pads
Material:
Silicone
Function:
Remove wrinkles and stretch marks
Usage:
1. First open the belly pad and tear it apart:
2. Stick the position to the abdomen, then slowly tear open the whole:
3. Use both hands to scrape from the middle of the navel to the sides to ensure effective fit:
4. The use time is 6 hours, the longest can be attached for 8 hours:
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Belly Pad:
Note:
The surface of the skin should be dry, no water stains and oil stains. After opening, avoid the wounded parts. Just stick it up. It can be used for 6 hours. It can be attached for up to 8 hours. Sensitive skin can also be applied every two days. Appropriate exercise, diet attention to have better effect. :

Подобни продукти в категория

Бамбуков чай (Червен етикет)
  • Новинка
Оценки:

Бамбуков чай (Червен етикет)

Бамбукът е най бързо производител растение в света се дължи на високото съдържание на силициев диоксид

BGN 4.00