• Новинка
Камера за печат DAUERHAFT, Детска Помещение За печат HD 1808P USB Порт с двойна Леща, Батерия с Голям Капацитет за Пътуване (Жълт)

Камера за печат DAUERHAFT, Детска Помещение За печат HD 1808P USB Порт с двойна Леща, Батерия с Голям Капацитет за Пътуване

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Дисплей с висока разделителна способност : Детска лифт миг печат е изработен от висококачествен материал с отвор за дантела, е с LCD екран с 1080p HD резолюция 24 инча и поддържа малки карти с памет с обем до 256 GB.Характеристики : Камера за топлинна поддържа таймер, непрекъснато снимане, замедленную снимате, да се създаде запис, преглед на снимки, гледане на видео и настройка на време.Режими на снимане на главата : Помещение миг печат за деца има много режими на снимане глава, за да улови щастливите мигове с вашето семейство и приятели. заоблени край : Помещение миг печат за селфи има кръгла форма, без ъгли, приятна форма, устойчива на хлъзгане и триенето, удобен и бережный улавяне и се грижи за нежната кожа на вашето бебе.КАПАЦИТЕТ на батерията : Помещение за печат е оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет (1000 mah) с дълъг живот, която може да се зарежда и да прехвърляте снимки и видеоклипове чрез USB порт. Дисплей с висока разделителна способност : Детска лифт миг печат е изработен от висококачествен материал с отвор за кабел, има LCD екран за 1080p HD 2,4 инча и поддържа малки карти с памет с обем до 256 GB. Характеристики : Камера за топлинна поддържа таймер, непрекъснато снимане, замедленную снимате, да се създаде запис, преглед на снимки, видео и настройка на време. РЕЖИМИ на снимане в главата : Помещение миг печат за деца има много режими на снимане в главата си, за да улови щастливите мигове с вашето семейство и приятели. Заоблени край : помещение за миг селфи има кръгла форма, без ъгли, приятна форма, устойчива на хлъзгане и триенето е удобен и лек за улавяне и се грижи за нежната кожа на вашето бебе. Капацитет на батерията : помещение за печат е оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет 1000 mah с дълъг срок на служба, може да се зарежда и предава чрез USB-порт снимки и видео.Как да използвате : 1. Фотография, съхранение, време на печат, по подразбиране се използва за включване на принтер, който има малка карта с памет, в горния десен ъгъл на екрана ще се появи принтер и иконата на малката карта с памет, този път при кратко натискане на бутона "Снимка" на екрана ще се покаже обратното броене дланта на ръката си 3 2 1, след отпечатване на снимка и автоматично запаметяване на снимки на малка карта с памет.

Подробности

Подобни продукти в категория

Lee 263 Готина Закрутка FR - 1/2
  • Новинка
Оценки:

Lee 263 Готина Закрутка FR - 1/2

Дали Не желтеющий полиестер материал от дебела прежда 1 / 2.Създава средният общ ефект на разсейване, кой�

BGN 2.00