• Новинка
Bnibol 2 опаковки отделящ котешки греди с камбана, защитни врати за котки, подходящи за момчета и момичета. (Маргаритка-Жълто-зелен)

Bnibol 2 опаковки отделящ котешки греди с камбана, защитни врати за котки, подходящи за момчета и момичета. (Маргаритка-Жълто-зелен)

Buyers rating:
BGN 3.89

Налично

【Уникален дизайн фигурата】 Котешки нашийник с ромашковым или цветен моделНаправете така, че вашата котка изглежда по-привлекателна, стилна и красива. 【Размерът се регулира】 2 опаковки, котешки нашийник е най-подходящ за котешка врата 7-11 см.Моля, проверете размера на вашето сладък котки, преди да купите. 【Висококачествени материали】 Нашийник за котки е изработен от здрава тъкан, приятен на допир и може да се използва в продължение на дълго време, благодарение на което вашата котка удобно да го носите всеки ден; обтегач предпазен колан бързо отстегивается под налягане, което е безопасно за домашен любимец и е удобно за вас, за да го отворите. 【Вземете със себе си малък отколовшийся камбанка и окачване под формата на маргаритки】 Ярки свирки в пакет, за да можете да чуете елегантен шум, когато котката е активна.Dinged звук колокольчика веднага ви да знаете къде се намира вашата котка.Последната мода за вашия домашен любимец, а цветът по-ярък.Благодарение на быстросъемной пряжке лесно се облича и да стреля, лесно се регулира. 【Прилагането на】 Яки котки красив и модерен; подходящи за ежедневни костюми, сватба, рожден ден, Хелоуин, Коледа, пролетта, лятото и на други случаи; това е и идеален подарък. 2 опаковки : котешки нашийник е най-подходящ за котешка врата с дължина 6-11 инча.Уникален модел : Котешки нашийник с модел под формата на лимон и ананас, лък може да се освободи.Материал : Котешки нашийник е изработен от устойчив памук.

Подробности

Подобни продукти в категория