• Новинка
1 Опаковка Преносим Снабди с въже от 12 Прищепками, Ветрозащитная Пътна Бельевая въже, Еластична, Прибиращ Еластична Бельевая въже за пране в задния двор на хотела з?

1 Опаковка Преносим Снабди с въже от 12 Прищепками, Ветрозащитная Пътна Бельевая въже, Еластична, Прибиращ Еластична Бельевая

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

✅ ЗДРАВ може да се простират до 10 ~ 12 фута, той е достатъчно здрав и дълъг, за да побере много дрехи1 Опаковка преносим бельо въже е идеална за пътуване, къмпинг, пералня, удобства, лодки, тераси, двор, за сушене на дрехи на открито и закрито. ✅ ЛЕСНО застегивается : Лесно застегивается две здрави куки, 2 куки, направени от метал, много трайни.Нашата переносную пътна това въже може да се приложи навсякъде : в хотел, банята е в задния двор, в пералня, на колата, на лодката, на балкона или дори по дърветата.Хората могат да имат място за един миг сушене на всяко място, когато им е необходимо. ✅ ПРОТИВОСКОЛЬЗЯЩИЙ : Дизайн с позиционирующим петно.12 скоби, разделени 13 черни гумени топки (които могат да се движат по протежение на кабела за настройка и запазване на разстояние, като натиснете и задържите бутона в горната част на черна гумена топка). По този начин, не е нужно да се притеснявате за това какво облекло някой се отклонява в купчина от теглото или на вятъра и подобрява ефекта на изсушаване. ✅ Преносимост и широкото използване : Тази преносима пътна въжета за сушене на дрехи удобна изсушава си чорапи, бельо, блузи, бански, панталони, сутиен, кърпа, гащи, шал и други дрехи.Отличен за пътуване, къмпинг, използване на открито и закрито. ✅ Супер удобен за носене : Икономичен - лек, преносим и много издръжлив, тежи само 7 грама, можете да го сложите във вашата раница, тъй като той заема най-малко място в раницата пътник, чудесно както за пътуване, така и за къмпинг, а също така и за домашна употреба.Преносима бельевая въже Newraturner с 12 разноцветни прищепками, 13 противоскользящими скоби, ветрозащитная, дизайн с позиционирующим топче, може плавно да се движите на ляво на дясно, черно въже еластична, може да се простират до 10 ~ 12 метра, не е нужно да се притеснявате за това какво облекло някой се отклонява в купчина от теглото или на вятъра и подобрява ефекта на изсушаване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Шасито на Traxxas Low CG Слаш, Сиво
  • Новинка
Оценки:

Шасито на Traxxas Low CG Слаш, Сиво

Търговска марка номер едно това е RTRИновативен дизайн и инженеринг.Произведено като се използват само �

BGN 3.33