• Новинка
Suritt е съвместим с кожена каишка на Apple Watch Daisy. 3 Цвята ключалката и адаптер за избор (черен, сребристо-златна) (серия 7, 6, SE, 5, 4).

Suritt е съвместим с кожена каишка на Apple Watch Daisy. 3 Цвята ключалката и адаптер за избор (черен, сребристо-златна) (серия

Buyers rating:
BGN 43.62

Налично

Закопчалката на ключалката ✅ НАПРАВЕНО В ИСПАНИЯ, като се гарантира максимално качество в процеса на изцяло ръчна изработка. ✅ ХАРАКТЕРИСТИКИ на МАТЕРИАЛА : Продуктът е от естествена кожа, които са преминали щателен процес на обработка на кожи в завода, намиращ се в Италия. ✅ ОБЛИЦОВКА С ХИДРОИЗОЛАЦИОННА ОБРАБОТКА : Всички наши колани имат подплата от висококачествена телешка кожа с обработка, която позволява по-дълго запазване колани в оптимално състояние. ✅ ОБТЕГАЧ И адаптери : и Двете са изработени от неръждаема стомана и се предлагат в 3 цвята за избор, нашите адаптери точно и безопасно подходящи за час. ✅ Ръководство по размер : Специална мярка с размери 40 мм / 41 мм за китките от 130 mm до 190мм. Размер на 44 mm/45 mm/ 49 мм за китките от 150 mm до 210 мм. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.Закопчалката на ключалката. ✅ НАПРАВЕНО В ИСПАНИЯ, като се гарантира максимално качество в процеса на изцяло ръчна изработка. ✅ ХАРАКТЕРИСТИКИ на МАТЕРИАЛА : Продуктът е от естествена кожа, които са преминали щателен процес на обработка на кожи в завода, намиращ се в Италия. ✅ ОБЛИЦОВКА С ХИДРОИЗОЛАЦИОННА ОБРАБОТКА : Всички наши колани имат подплата от висококачествена телешка кожа с обработка, която позволява по-дълго запазване колани в оптимално състояние. ✅ ОБТЕГАЧ И адаптери : и Двете са изработени от неръждаема стомана и се предлагат в 3 цвята за избор, нашите адаптери точно и безопасно подходящи за час. ✅ Ръководство по размер : Специална мярка с размери 40 мм / 41 мм за китките от 130 mm до 190мм. Размер на 44 mm/45 mm/ 49 мм за китките от 150 mm до 210 мм. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.Този каишка за Apple Watch няма да остане незабелязано, изработени ръчно, отличителна черта, която е постоянна грижа за всеки детайл.

Подробности

Подобни продукти в категория