• Новинка
Комплект за почистване на вентилационните отвори на Сушилня, 2 бр., Четка за премахване на кърпичка със Сешоар, Накрайник За вакуум маркуч, Четка За премахване на Вл?

Комплект за почистване на вентилационните отвори на Сушилня, 2 бр., Четка за премахване на кърпичка със Сешоар, Накрайник

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

[ПРЕМАХВАНЕ на зъбната ПЛАКА ВЛАСИНКИТЕ] - Комплект за почистване на вентилационните отвори сушилни Sealegend премахва въси, които в продължение на много години скапливались на вентилационни дупки сушилни, повишаване на ефективността и надеждността на работа на уреда [ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ] - Гъвкав и удобен накрайник за вакуум маркучи с дължина над 2,6 метра осигуряват дълбоко достъп до труднодоступным места.Идеален за почистване уреди, които вие не искате да се премести. [ПОДХОДЯЩА за почти вакуум] - Нашият адаптер за вакуум маркуч е подходящ за повечето прахосмукачки, така че не е нужно да се притеснявате за соединителе му е лесно да се събере и използва.Идеален за лесно почистване и мощна сила за почистване. [ГЪВКАВА ЧЕТКА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ВЛАСИНКИТЕ] - Тази по-дълги четка е специално разработен за почистване от засече власинките в сушилнята, както и за почистване на намотки за хладилник.Това е задължителен инструмент за почистване на сушилнята. [ПОМАГА за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЗАПАЛВАНЕ, лесен за сглобяване и употреба.Идеален за лесно почистване и мощна сила за почистване. [ГЪВКАВА ЧЕТКА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ВЛАСИНКИТЕ] - Тази по-дълги четка е специално разработен за почистване от засече власинките в сушилнята, както и за почистване на намотки за хладилник.Това е задължителен инструмент за почистване на сушилнята. [ПОМАГА за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЗАПАЛВАНЕ и да се СПЕСТЯТ ПАРИ] - използвайте Редовно инструмент за премахване на власинките Sealegend за почистване на вентилационни отвори, сушилни и предотвратяване на възникването на фатални пожари в вентиляционном отверстии сушилни.Използването на нашия комплект за почистване на сушилок също така може да се спестят високите разходи за почистване. [Mailto съдържа] -В комплекта са включени : 1 вакуум адаптер, тръба за почистване 1x2,6 фута, 1хгибкая четка за отстраняване на нпд. [Mailto съдържа] -1 вакуум адаптер, 1x2,6 подножието чистящая тръба, 1хгибкая четка за отстраняване на нпд.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ултима Трилогия I, II и III
  • Новинка
Оценки:

Ултима Трилогия I, II и III

Състезавайте се с Триада на Злото в три класически фэнтезийных ролеви игриПътуване по градовете, метро�

BGN 2.33