• Новинка
01 Коледен Календар Чанта, 24шт Адвент Коледен Календар Чанта Празнична Украса за Коледната Елха е за магазин за дома (Червено Вино)

01 Коледен Календар Чанта, 24шт Адвент Коледен Календар Чанта Празнична Украса за Коледната Елха е за магазин за дома

Buyers rating:
BGN 41.99

Налично

Уникален дизайн, с завязками, изключително подходящ за опаковане на шоколади, козметика, играчки, шоколад, бижута, талони или други по-малки подаръциИдва с декоративни стикери с номера 24шт, нежни и компактни, които могат да се използват повторно всяка година за отброяване на дните на Коледа.Можете да сложите коледни подаръци, играчки или закуски във всеки пакет и да го отворите всеки ден, за да ви е забавно и загадъчно, и даде усещане за Коледа.Подбрани са естествени материали, които са безопасни и нетоксични, надеждни и трайни, нямат мирис, компактен и стилен и много удобен апарт, както и гъвкави за употреба.Можете да го закачите на стената, коледна елха, на вратата или на каминную рафт, чантата е много привлекателен, с добър декоративен ефект. Идва с декоративни стикери с номера 24шт, нежни и компактни, които могат да се използват повторно всяка година за отброяване на дните на Коледа. Уникален дизайн, с завязками, изключително подходящ за опаковане на шоколади, козметика, играчки, шоколад, бижута, талони или други по-малки подаръци. Можете да сложите коледни подаръци, играчки или закуски във всеки пакет и да го отворите всеки ден, за да ви е забавно и загадъчно, и даде усещане за Коледа. Избрани естествени материали, които са безопасни и нетоксични, надеждни и трайни, нямат мирис, компактен и стилен и много удобен апарт, както и гъвкави за употреба. Чанта подходяща за закачане на стената, коледна елха, на вратата или на каминную рафт, тя е много привлекателна, с добър декоративен ефект.Параметри : Тип на продукта : Чанта с коледен календар Материал : филц, лен, бамбук, коноп Тегло : прибл. 260 г / 9,2 Размера на чантата : приблизително 14x9,5 см / 5,5x3,7 Използване : Коледни пакети за бонбони, подаръчни пакети Осъществяване Списък : 24 x Фетровая наклейка1 x Конопляная веревка24 x Зажим24 x чанта Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Подробности

Item Type:
Christmas Calendar Bags
Material:
Felt, Linen, Bamboo, Hemp
Weight:
Approx. 260g / 9.2oz
Bag Size:
Approx. 14x9.5cm / 5.5x3.7in
Uses:
Christmas candy bags, gift bags
Package List:
24 x Felt Sticker:
1 x Hemp Rope:
24 x Clip:
24 x Bag:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. The numbers on the felt stickers are hollowed out.:

Подобни продукти в категория