• Новинка
GCIYAEN Вратовръзка за кучета, Котки Вратовръзка с Регулируеми Бели Воротничками, Официално Стилен подарък за домашни любимци, за Рожден Ден, Сватбени Костюми за Свет?

GCIYAEN Вратовръзка за кучета, Котки Вратовръзка с Регулируеми Бели Воротничками, Официално Стилен подарък за домашни любимци,

Buyers rating:
BGN 3.99

Налично

* Вратовръзка за малки кучета и котки, добър избор за сватба на домашни любимци, снимки, партита, офиси, училища, абитуриентски и всекидневния живот, ще направи вашите домашни любимци по-красиви, мили, джентльменскими и професионални * Регулируема, носи вратовръзка райе за котки и кучета, мек удобен за модни аксесоари за кучета, кученца и котки.Добър избор за грижа за домашни любимци, сватби, фото снимки, партита и за ежедневието, ще направи външния вид на вашите домашни любимци по-мил и нежен. * Елегантен класически яка на риза, с подвижна папийонка.уверете се, че можете да регулирате дължината на тай-пеперуди, така че да са годни за вашите домашни любимци, закопчалки на велкро, изчислен размер-подходящ за шията домашен любимец размер на повече от 10 "до 15", закопчалката 2-2,5 инча. * Материал вратовръзка за кучета и котки - Изработен от мек полиэстерового памук, удобен и безопасен за домашни любимци.Качествени аксесоари за костюм, за да се грижа за домашни любимци за вашето кученце или котка. * Регулируема закопчалка за вратовръзка на котешка врата - Здрава и регулируема закопчалка от лента, уверете се, че можете да регулирате дължината на тай-пеперуди, така че да са годни за вашите домашни любимци. * Вратовръзка за малки кучета и котки, добър избор за сватба на домашни любимци, снимки, партита, офиси, училища, абитуриентски и всекидневния живот, ще направи вашите домашни любимци по-красиви, мили, джентльменскими и професионални. * Регулируема, носи вратовръзка райе за котки и кучета, мек удобен за модни аксесоари за кучета, кученца и котки.Добър избор за грижа за домашни любимци, сватби, фото снимки, партита и за ежедневието, ще направи външния вид на вашите домашни любимци по-мил и нежен. * Елегантен класически яка на риза, с подвижна папийонка.уверете се, че можете да регулирате дължината на тай-пеперуди, така че да са годни за вашите домашни любимци, закопчалки на велкро, изчислен размер-подходящ за шията домашен любимец размер на повече от 10 "до 15", закопчалката 2-2,5 инча. * Материал вратовръзка за кучета и котки - Изработен от мек полиэстерового памук, удобен и безопасен за домашни любимци.Качествени аксесоари за костюм, за да се грижа за домашни любимци за вашето кученце или котка. * Регулируема закопчалка за вратовръзка на котешка врата - Здрава и регулируема закопчалка от лента, уверете се, че можете да регулирате дължината на тай-пеперуди, така че да са годни за вашите домашни любимци.

Подробности

Подобни продукти в категория

Беафар Нежна Лидер
  • Новинка
Оценки:

Беафар Нежна Лидер

СПИРА НАТЯГИВАТЬ КАИШКА И ПРАВИ ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ : Beaphar Нежно Leader пречи на кучето натягивания каишка и в�

BGN 37.02