• Новинка
Титуляр контакти, Държач за кабел Лесен за използване Многофункционален за дома за допълнителна екструдирана храна

Титуляр контакти, Държач за кабел Лесен за използване Многофункционален за дома за допълнителна екструдирана храна

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Може да бъде наклеен хоризонтално и вертикално, определени в съответствие с различните нужди, може лесно да бъде организиранаКонструкция ‑Две в едно", подходящ за съхранение на подложки за хранене, търговските обекти, штекеров, кабели, зарядни, кабели и др Завъртане на конструкцията на 360 °, подложка за хранене можете да поставите под всякакъв ъгъл, надеждна приложимостта, подходящи за дома и офиса.Органайзер за контакти, универсален, за инсталиране, без пирони, може да бъде наклеен директно върху чиста стена.Може да се навивам, а излишната конец може да се навивам и се съхраняват, за да се поддържа ред в стаята.Може да бъде наклеен хоризонтално и вертикално, определени в съответствие с различните нужди, може лесно да бъде организирана.Конструкция ‑Две в едно", подходящ за съхранение на подложки за хранене, търговските обекти, штекеров, кабели, зарядни, кабели и др Завъртане на конструкцията на 360 °, подложка за хранене можете да поставите под всякакъв ъгъл, надеждна приложимостта, подходящи за дома и офиса.Органайзер за контакти, универсален, за инсталиране, без пирони, може да бъде наклеен директно върху чиста стена.Може да се навивам, а излишната конец може да се навивам и се съхраняват, за да се поддържа ред в стаята. Органайзер за контакти, многоцелеви, инсталиране, без пирони, може да бъде директно наклеен на чиста стена. Конструкция ‑две в едно", за да е подходяща за съхранение на подложки за хранене, търговските обекти, штекеров, кабели, зарядни, кабели и т. Може да бъде залепен хоризонтално и вертикално, определени в съответствие с различните нужди, могат лесно да бъдат организирани. Може да се навивам, а допълнителна нишка може да се навивам и се съхраняват, за да се поддържа ред в стаята. отточна тръба на шарнирна връзка дизайн на 360 °, агресивна лента може да се поставят под всякакъв ъгъл, силна приложимостта, подходящи за дома и офиса.Параметри : Тип на продукта : Стикер на контакта Материал : ABS-пластмаса Тегло : прибл.

Подробности

Item Type:
Socket Sticker
Material:
ABS
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Product Size:
Approx. 14x4x2.3cm / 5.5x1.6x0.9in
Installation Method:
1. Wipe the wall clean:
2. Tear off the adhesive protective film:
3. Stick to the wall and press firmly:
4. Attach the power strip to the holder:
Suitable for smooth and flat material surfaces such as marble, ceramic tiles, glass, etc., dust dropping wall, wallpaper wall are not applicable:
Package List:
2 x Socket Sticker:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория