• Новинка
Магнитен държач за ножове премиум-клас 24-инчов (голям размер) от тъмно орехово дърво – Професионална дървени магнитни ленти за ножове - Компактна поставка за ножов?

Магнитен държач за ножове премиум-клас 24-инчов (голям размер) от тъмно орехово дърво – Професионална дървени магнитни ленти

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

☑️? НЕОДИМОВИ магнити за ПОВИШЕНА ЗДРАВИНА – Ние ви предлагаме * НОВ, МОДЕРНИЗИРАН * 24-инчов ножевой пръчка от орехово дърво, сега включващи * ЗАРЕДЕТЕ МАГНИТИ *, които никога няма да загубят своята магнитна силаТази актуализация осигурява ви високо качество на магнитен държач за ножове, който държи здраво си набор от ножове в рамките на лесен достъпа.Избраният от нас магнит притежава единен магнитна сила по цялата дължина на пръта, което позволява безопасно да го използвате почти по цялата дължина 24 инча.Магнитна ръкохватка е много мощен, но за освобождаването на всеки нож е необходимо само лек напън. ☑️? ПОСТАВЯНЕ на НОЖОВЕ от ВСЯКАКЪВ ВИД - тази магнитни ленти за ножове, предназначени специално за това, да здраво, за да запази * ВСЕКИ КОМПЛЕКТ НОЖОВЕ *, не соскальзывая и не смещаясь - дори и без нотка на колебание!Нашата магнитна дъска калибриран по такъв начин, че с лекота здраво, за да запази ножове с различни тегла.Ние сме щастливи да осигури безопасно съхранение на моите часове по готварство ножове, разделочных ножове, тесаков, зърнени ножове, разделочных ножове и ВСЕКИ друг кухненски нож, който имате може да бъде - от най-големия и тежък от вашите ножове до най-малките и тънки. ☑️ 50% повече МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ – HMmagnets ви предлага нова, осигури продължителен версия на нашия успешен 24-инчов магнитни притежателя на ножове.По-дълга версия ще увеличи обема на склад с повече от 40%, което ще позволи да се съхранява много повече ножове, без да се притеснявате, че те ще паднат. ☑️ ЛЕСЕН е предназначен само за стенен монтаж.

Подробности

Подобни продукти в категория