• Новинка
Aoutecen Африканска Полиестерен Плат, Цветни Щампи, Различни Модели, Двупосочен Геометричен Модел, Полиестер Farbic, Красива, Трайни за парти (FP6258)

Aoutecen Африканска Полиестерен Плат, Цветни Щампи, Различни Модели, Двупосочен Геометричен Модел, Полиестер Farbic, Красива,

Buyers rating:
BGN 8.31

Налично

PolyesterМногоцелеви : Африканска плат с восъчните разпечатки от полиестер може да се използва за направата на всички видове облекла, поли, занаяти, като възглавници, маски, украси за дома и т. Полиестер материал : полиестер farbic с геометричен модел е изработен от полиестер, че е здрава и надеждни, безопасни за използване, него не е лесно да се повреди, а тъканта става по-мек след многократно пране.Различни модели : Африканска плат е с ярки и цветни щампи, идеални за традиционните африкански модерните рокли или работи с ръцете си. 6 ярда : Двустранен полиестерен плат с геометричен принтом е с размер 6 за всички ваши нужди в пошиве дрехи със собствените си ръце и е вашият отличен избор за бижута и дрехи.Широко приложение : Африканска полиестерен плат, подходящи за Коледа, коледна партита, зимни тематични партита, Хелоуин, сватба, рожден ден, тържества и други мероприятия. Многоцелеви : Африканска плат с восъчните разпечатки от полиестер може да се използва за направата на всички видове облекла, поли, занаяти, като възглавници, маски, украси за дома и т. Полиестер материал : полиестер фарбик с геометричен модел е изработен от полиестер, че е здрава и надеждни, безопасни за използване, него не е лесно да се повреди, а тъканта става по-мек след многократно пране. Различни модели : Африканска плат с ярки и цветни щампи, идеална за традиционните африкански модерните рокли или за занаяти собствените си ръце. 6 ярда : Двустранен полиестерен плат с геометричен принтом размер на 6, подходящи за всички ваши нужди в пошиве дрехи със собствените си ръце и е вашият отличен избор за бижута и дрехи. Широко приложение : Африканска полиестерен плат, подходящи за Коледа, коледна партита, зимни тематични партита, Хелоуин, сватба, Парти по случай рожден ден, Тържество и други дейности.Параметри : Тип на продукта : кърпа с африкански полиэфирными восъчните разпечатки Материал : полиестер Спецификация на продукта : 6 ярда Осъществяване Списък : 1 х плат с африкански полиэфирными восъчните разпечатки.

Подробности

Item Type:
African Polyester Wax Prints Fabric
Material:
Polyester
Product Specification:
6 Yards
Package List:
1 x African Polyester Wax Prints Fabric :

Подобни продукти в категория