• Новинка
Заменяеми филтър MSA3 True HEPA, съвместим с почистване на въздуха Membrane Solutions MSA3/MSA3S, Обновен филтър H13 True HEPA 3 в 1 (комплект от 2 теми)

Заменяеми филтър MSA3 True HEPA, съвместим с почистване на въздуха Membrane Solutions MSA3/MSA3S, Обновен филтър H13 True

Buyers rating:
BGN 13.99

Налично

【СЪВМЕСТИМОСТ】 Заменяеми филтър за пречистване на въздуха премиум-клас MSA3 /MSA3 S предназначена единствено за мембранните пречистватели на въздух MSA3 / MSA3 S с използване на съвременни технологии за поддържане на максимална производителност * ЗАБЕЛЕЖКА : за Пречистване на въздуха MSA3 актуализира своите устройства и филтър с 2023 година. Ако слушалката не се включва с наш плат MSA3.Можете да се чип, че като изключим кратък към оригиналния филтър MSA3 и поставяйки го в долната част, така че тя включалась е нормално и не се отрази на използването на нашия филтър. 【ЦЕННИ пакети】 Пратката съдържа 2 опаковки сменяеми филтри MSA3.Нашият въздушен филтър MSA3 MSA3 S е икономичен и е правилният избор за вас.Размери на филтъра MSA3 : 15,55 "x 11,49"x 1,18". 【ТЕХНОЛОГИЯ за ФИЛТРИРАНЕ】 Нашия заменяеми филтър MSA3 true HEPA има 3 организираха конструкция на филтриране : Предварителен филтър - премахва косми, прах Филтър H13 TRUE HEPA - работи от дим, филтър с активен въглен от цветен прашец - бързо неутрализира неприятни миризми, миризма на домашни животни и ЛОС за подобряване качеството на въздуха. (В модернизирана филтъра прилага модерна технология за оптимизация на структурата и съдържанието на активен въглен, а дезодорирующий ефект значително подобрена. 【ОТЛИЧНА производителност】Нашия заменяеми филтър за пречистване на въздуха MSA3/MSA3 S използва 3-организираха филтрираща технология true HEPA, което е по-голямо филтриращо действие на ултра-тънки суспендирани вещества с размер на по-малко от 0,3 микрона и замърсяването на въздуха PM 2,5 (твърди частици).Помага за облекчаване на често срещани алергични реакции като кихане, кашляне и дразнене на очите. 【КУПИ С УВЕРЕНОСТ】 Компанията i Singo се стреми да осигури на всички клиенти висококачествени и икономични воздухоочистительными филтри и помагат на клиентите да подобрят условията на живот.Ако имате някакви въпроси относно сменяема цветна украса филтъра MSA3, моля, не се колебайте да се свържете с нас и нашият екип следпродажбено обслужване ще осигури на всеки клиент задоволително обслужване.

Подробности

Подобни продукти в категория