• Новинка
GALOOK-Монтиране на стена за Xbox серия X в САЩ, стойки за X, комплект каботажните за закрепване на собствените си ръце, с 2 комплекта винтове (дълъг и кратък набор от разли?

GALOOK-Монтиране на стена за Xbox серия X в САЩ, стойки за X, комплект каботажните за закрепване на собствените си ръце,

Buyers rating:
BGN 24.82

Налично

На кого е нужно Това монтиране на стена за конзолата Xbox Series X ? -Някой, който иска да доведе стаята си в ред -Някой, който иска да спести още малко място. -Някой, който търси надежден багажник за настаняване на своята конзола XSX. -Някой, който има конзола Xbox Серия X. : ) Което е включено в комплекта на доставката? 1 * Набор от къси винтове 1 * Комплект с дълги винтове 1 * Отвертка 1 * Magic belt 1 * Монтиране на стена XSX Защо продукт GALOOK?GALOOK се ангажира да предостави на нашите ценни клиенти безопасни, полезни и качествени продукти. 100-процентното удовлетворение - това е нашата цел.Ако не сте доволни от качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 100-процентен ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ / СЪВСЕМ НОВА СМЯНА за нас не е проблем!Ние също се радваме да чуем вашето истинско мнение за нашите продукти, това ще ни помогне да продължим напред.Действайте веднага!.

Подробности

Подобни продукти в категория