• Новинка
DUBAO Многофункционален Държач за четка за зъби, Баня Кухня Семейна Четка за Зъби Издънка на Притежателя Стенни Поставки Кука Чаша Дръжка Органайзер (Цвят: C)

DUBAO Многофункционален Държач за четка за зъби, Баня Кухня Семейна Четка за Зъби Издънка на Притежателя

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Прост и стилен дизайн, лесен за употребаНе се поддавайте на вода, която може да се почиства с вода.Вградени подвижни отделение може да се използва като стойка за четка за зъби или за съхранение на други малки предмети.Прикрепете към някоя от гладки повърхности като стъкло, керамични плочки и така нататък, с помощта на вендузи. подходящ за читального зала, тоалетни, кухни, спални и т. Прост и стилен дизайн, лесен за употреба.Не се поддавайте на вода, която може да се почиства с вода.Вградени подвижни отделение може да се използва като стойка за четка за зъби или за съхранение на други малки предмети.Прикрепете към някоя от гладки повърхности като стъкло, керамични плочки и така нататък, с помощта на вендузи. Подходящ за читального зала, тоалетни, кухни, спални и т. Параметри : - цвят : бял, син, зелен, розов материал : PP + гума Прост и стилен дизайн, лесен за използване.Не се поддавайте на вода, която може да се почиства с вода.Вградени подвижни отделение може да се използва като стойка за четка за зъби или за съхранение на други малки предмети.Прикрепете към някоя от гладки повърхности като стъкло, керамични плочки и така нататък, с помощта на вендузи. подходящ за читального зала, тоалетни, кухни, спални и т. Лесен за почистване и красива : държач за четка за зъби, може лесно да се разглобява и почиства.Дизайн : Супер дизайн и изискан.Елегантни аксесоари за баня, подходящи за вашата накрайник-четка за зъби.Многофункционално съхранение : поставете малки аксесоари за баня, за да се поддържа реда в банята. пратката включва : 1 * Държач за зъбни щеткидля различия в областта на компютърните екрани и монитори действителният цвят може леко да се различават от изображението.Благодарим ви за разбирането!.

Подробности

color:
white,blue,green,pink
material:
PP+rubber
Simple and stylish design, easy to use.:
Resist water which can be cleaned by water.:
Built-in detachable compartment can be used as toothbrush holder or store other small items.:
Fit to some smooth surface like glass, ceramic tile and so on with suction cup.:
Suitable for reading room, toilet, kitchen, bedroom ,etc.:
Easy to clean and beautiful:
the toothbrush holder can be easily disassembled and cleaned.
Design:
Super design, and exquisite. Elegant bathroom accessories, suitable for your brush head.
Multifunctional storage:
place small bathroom accessories to keep the bathroom tidy.
package includes:
1 * Toothbrush Holder:
Due to differences in computer screens and monitors, the actual color may differ slightly from the image. Thank you for your understanding! :

Подобни продукти в категория