• Новинка
Безжична Електрическа Въже Bilim, Домакински Инструмент за почистване на Преносим Отжимной Скрубер, за Баня/Стена/ керамични подове, както/ Вана / Первази/Тоалетна/Ку?

Безжична Електрическа Въже Bilim, Домакински Инструмент за почистване на Преносим Отжимной Скрубер, за Баня/Стена/ керамични

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【 Стандарт 】 62 инча и тежи 0,82 кг. 【Дизайн】 Почистващи четки с безжична подзарядкой и три различни почистващи четки ще ви помогнат да почистите много относително трудноочищаемых ъгли.По-специално, можете да го разшири, той да си позволи да премахне по-високи места.Трябва да се зарежда само веднъж, след което може да му позволи да работи върху вас в продължение на 8 часа.Преди използване на електрически четки за почистване, навлажнете предмет, който ви трябва четка, след това нанесете препарат за почистване на повърхността на четки и можете да започнете да я използвате. 【Сценарий】 Електрическа четка за почистване може да бъде много хубаво, за да ви помогне с всички видове санитарно почистване, почистване на дома / обществени места. 【Почистване】 Когато трябва да почистите с четка, просто го избършете с влажна кърпа (не погружайте мотор, четки във вода). 【Следпродажбено обслужване】 Той идва от дружеството FBA.Ако не сте доволни от използването на процес, моля, свържете се с нашия отдел за следпродажбено обслужване, ние ще се опитаме да ви осигури задоволително решение.

Подробности

Подобни продукти в категория