• Новинка
Goltriever Предпазва матрака от подхлъзване Стопор - Мини подложки за рамката на леглото, Широко приложение 6 бр. Нескользящая преграда (черен)

Goltriever Предпазва матрака от подхлъзване Стопор - Мини подложки за рамката на леглото, Широко приложение 6 бр. Нескользящая

Buyers rating:
BGN 12.49

Налично

【Хонорар приплъзване на матрака】 комплектът включва 6 нескользящих подложки, които е достатъчно, че вашият матрак е стабилно закрепена на рамка легла 【Лесна инсталация】 Кръгли болтове, използвани за защита двете ръце, монтаж на неподвижни стени лесен, бърз и стабилен. 【Защита】 Хонорар приплъзване на матрака е снабден със защитно желязна плоча, така че не е нужно да се притеснявате за поцарапании табли за легла при затягане на винта. 【Регулируема】 хонорар приплъзване на матрака приложим за най-легла и може да е инсталиран на рамка легла от 0,3 инча до 1,41 инча. 【Високо качество】 Хонорар приплъзване на матрака като суровина за по-нататъшно увеличаване на срока на експлоатация се използват висококачествени стоманени плочи.Тези подложки за закрепване на матрака са изработени от утолщенных стоманени плочи с високо качество.който издържа на много силен натиск и не е деформиран и не ръждясва.Тези мини щипки за матраци са универсални модели и са подходящи за повечето рамки за легла.Той е подходящ за ширини на тръбата на рамката на леглото от 0,3 до 1,41 инча (например, 0,47 инча / 0,78 инча/ 0,98 инча / 1,18 инча).Идеален начин да се осигури добър сън.6 части неподвижни уплътнители за матрак са идеални за задържане на матрака на място и да гарантират.че не трябва да се презарежда леглото си всяка сутрин.

Подробности

Подобни продукти в категория