• Новинка
Комплект от 37 бр. нано-лента с мехурчета за деца, Луксозна Лъскава и Трикольор 10-подножието на нано-лента, Суперэластичные балони с мехурчета, Подаръци за партита И ?

Комплект от 37 бр. нано-лента с мехурчета за деца, Луксозна Лъскава и Трикольор 10-подножието на нано-лента, Суперэластичные

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

ЛУКСОЗЕН подарък КУТИЯ : В комплекта са включени поименно розова, зелена и прозрачна наноленты, 10 соломинок, 25 опаковки пайети, ножици, и заедно с детето си ще можете да извайвам сапунени мехурчета с различни цветове и интересни формиРАЗОЖГИТЕ ВЪОБРАЖЕНИЕТО : изрежете фигури, направете различни зверушек, герои от анимационни филми, изцяло проявете детско въображение и прекарайте един щастлив уикенд под детски смях и радост.Намаляване на СТРЕСА : направете хубава и суперэластичный флакон, разминайте го под различни ъгли, отбивайте и най-накрая, силно ткните в него.С гръм и трясък това значително облекчава стреса.Бихте ли искали да се пръснат толкова сладък балон?.НОСТАЛЬГИЧЕСКАЯ ИГРАЧКА : все още помня забавление детството?Но тези играчки не бяха много сигурни.Сега има нанопузырчатая лентата без бисфенол А, която може да бъде идеален заместител на по-интересни и разнообразни, а също така е изработен от биоразлагаемого пластмаса, безопасна и безвредной за околната среда.УДОБЕН за НОСЕНЕ : оборудван с кутия за съхранение на искри и лепенката, всичко е в ред, и вие повече не трябва да се тревожи за проблема с хаотични съхранение на аксесоари. Комплект от 37 бр. нано-лента с мехурчета за деца, луксозна лъскава и трикольор 10-подножието на нано-лента, суперэластичные балони с мехурчета, подаръци за партита и детски играчки-неспокойни за момичета, момчета, деца.

Подробности

Подобни продукти в категория