• Новинка
Черна Котка, Мека Играчка Преди лягане, Гигантски Животни, Скъпа Играчка Плюшен, Голяма Обратима Плюшен Мека Възглавница, Плюшени, Миещи, За Рожден Ден, Коледа, Свет?

Черна Котка, Мека Играчка Преди лягане, Гигантски Животни, Скъпа Играчка Плюшен, Голяма Обратима Плюшен Мека Възглавница,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

?【Добър материал】 е Изработена от висококачествени материали, без особен мирис, нетоксичен, няма да предизвика увреждане на кожата ?【Симпатичен】 Имитира външния вид на черна котка прави тази плюшено животно за нейната племенница-възглавница такъв сладък и забавен. ?【Чудесен подарък】 Тази играчка е красива и практична, тя ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели, деца или родители.Те могат да се играе с него като с играчка, да го използвате като възглавница или просто да демонстрира и като украса. ?【Мека на допир】 Набитая висококачествена полипропиленовым памук, тази играчка е много мека, за да компресирате си или да разчитат на него, ще бъде толкова удобно да се разчита на тази възглавница, когато седите на дивана или вздремнете на нея. ?【Два размера】 40 см, 55 виж Играят в нея, децата не само развиват интимна връзка с родителите си, но могат и да усетите любовта към дома на огнището. ?Имитация на външния вид на черна котка прави тази плюшено животно за нейната племенница-възглавница такъв сладък и забавен.Тази играчка е красива и практична, тя ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели, деца или родители.Те могат да се играе с него като с играчка, да го използвате като възглавница или просто да демонстрира и като украса.Изработен от висококачествени материали, без особен мирис, нетоксичен, няма да предизвика увреждане на кожата.? Подробна информация за продукта : Размери : 40 см, 55 смМатериал : памук Пълнеж : полипропилен памук? на Помещение включва : 1 * мека играчка? Забележка : Всички продукти се ръчно, има малки пропуски, моля, обърнете се към самия продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория