• Новинка
Куки за закачалки DOITOOL Куки за Закачалки 4шт Кука за дрехи, закачалки за бутилки За Душата Самоклеящийся Стенен Държач За Шампоан Кука Закачалка За Бутилки За Душат?

Куки за закачалки DOITOOL Куки за Закачалки 4шт Кука за дрехи, закачалки за бутилки За Душата Самоклеящийся Стенен Държач

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Опростен дизайн, много лесен за инсталиранеИма сверхпрочную конструкция, не е лесно пада. Идеален за съхранение на бутилки с шампоан и гел за душ, съда и т. са Подходящи за използване в кухня и баня.Рафтове за съхранение е изработен от материали с добро качество, устойчив за продължителна употреба.Описание на Този обект представлява багажник за съхранение на бутилки с гел за душ, която е изработена от материали с добро качество за продължителна употреба.Подходящ не само за гел за душ, но и за флаконите с шампоан и други шишета.Може да се прилага за баня, кухня, тоалетна и още много други.Характеристики - Цвят : сребрист, черен - Материал : космически алуминий - Размер L диаметър : около 3,3 см / 1.3 инча - Размер S диаметър : около 2,7 см / 1 инч - Рафтове за съхранение е изработен от материали с добро качество, устойчив за продължителна употреба. - Идеален за съхранение на флакона с шампоан и гел за душ, съда и т. - Има сверхпрочную конструкция, която лесно отвалить. - Подходяща за използване в кухнята и в банята.- Опростен дизайн, много лесен за инсталиране.Пакетът включва 4 x стелажи за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория