• Новинка
Калъф за сензорния контролер HUIUKE за Quest 2 с VR-корпус, Силиконова подплата за лице VR и капак на обектива, Комплект силиконови калъфи 4 в 1 за аксесоари Quest 2 (червен)

Калъф за сензорния контролер HUIUKE за Quest 2 с VR-корпус, Силиконова подплата за лице VR и капак на обектива, Комплект

Buyers rating:
BGN 32.11

Налично

【Комплект аксесоари за Quest 2】 - Специално разработен за Quest 2, той е идеално защитава вашата слушалка Quest 2 и сензорен контролер и ви позволява повече да се насладите на играта на виртуална реалност 【Калъф за сензорния контролер】 -приятен за потни ръце, осигурява по-добро сцепление, за да подобри геймплея, предпазва от удари и драскотини сензорни контролери, прави задържане на контролера е по-удобно и по лесно да се освобождава ръцете от контролери, но държи ги на място. 【Актуализиран калъф за лице VR】 е Защитен от пот взаимозаменяеми калъф за лице е направена от нескользящего материал с текстурирана повърхност, позволява да се насладите на най-доброто зрително поле по време на игра, здрав и моющийся, предотвратява загубата на светлина и отлично се усеща по кожата. 【Защитен кожух и капак на обектива】 - Универсално подслон, защитата от удар, надраскване и прах, моющееся, подходящи за рециклиране и с по-малко отпадъци, което може ефективно да се предотврати увреждане на слушалки Quest 2 и обектив. 【Е изработена от висококачествени материали】 - Набор от седалките Quest 2 е изработен от висококачествен екологично чист силикон, нескользящий, здрави, удобни и устойчиви на пот, лесно се инсталира и е отстранена, че може да увеличи удоволствието от играта на виртуална реалност.Силиконов калъф за писалка контролер за Quest 2 Touch Controller, калъфи за писалки и регулируеми коленете и въжета за китките 【Характеристики】 : ➢ Благодарение на текстурирани повърхности за по-добър контрол, улавяне, част ръкохватка е предназначена за облекчаване на стрес ефект мехур. ➢ Долната част на калъфи за писалки удлинена, което ги прави по-удобни за задържане на хора с големи ръце и улеснява достъпа до всички бутони. ➢ Цялостна защита, дръжки, помагат на вашите администраторите да останат в перфектно състояние, защита на ръкохватката от пот, мазнина и се свива. ➢ Пристегнув контролери на вашите ръце, вие можете да ги освободи от ръцете по време на игра, без да се притеснявате, че те могат да паднат.

Подробности

Подобни продукти в категория

СИМЕТРИЯ [Кода на онлайн-игра]
  • Новинка
Оценки:

СИМЕТРИЯ [Кода на онлайн-игра]

Основни micromanaging в изключително неблагоприятни условияСлучайно определени членове на екипа с различни �

BGN 53.27
D!ЗОНА 2 ЗА DOOM & DOOM 2
  • Новинка
Оценки:

D!ЗОНА 2 ЗА DOOM & DOOM 2

Интерфейс D! Ultimate ГибелПродължение на първата по продажби зона D!.Необходимо е регистрирана версия на Doom

BGN 3.33