• Новинка
Chihutown, 2 броя, Кожен държач за самоличност, 2,8 х 4.3 инча, Държач за бейджа с отделения за кредитни карти, Вертикална стойка за бейджа от изкуствена кожа (сиво, синьо)

Chihutown, 2 броя, Кожен държач за самоличност, 2,8 х 4.3 инча, Държач за бейджа с отделения за кредитни карти, Вертикална

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Перфектен размер】 Размер на притежателя на именного икона е около 2,8 х 43 инча /7,2 х 11,0 см, а дължината на дантела - около 17,9 инча / 45,5 см, подходящ размер за носене от повечето хора. 【Здрав материал】 Титуляр за самоличност е изработен от здрава изкуствена кожа, която е трайна и надеждна, я не е лесно да се носят и се скъса, и тя може да ви служи дълго време.Каишка мек и носене, удобни за носене. 【Двустранен дизайн】 Държач за карти id-badge има прозрачен прозорец за карти на предната страна, което позволява лесно да се предяви и бързо сканиране на документи за самоличност, както и непрозрачен слот за карта към обратната страна, позволява да се постави кредитна карта, в брой или чекове. 【Подвижна каишка】 Надеждна ключалка-закопчалка гарантира, че притежателят няма да падне, и вие можете да теглите каишка и използването на притежателя за бейджа като портфейл за карти, което е удобно да сложи в джоба или в чантата си. 【Най-добрият подарък】 Компактен размер и функционалност я правят идеалното притежател на иконата за хора, който може да представи като нежната подарък на приятели, членове на семейството или колеги.Притежателя, номер на лична бейджа може да побере карти за достъп, кредитни карти, работни карти, визитки и други карти.Отличен за офис, училище, конференции, групови дейности, или на други места, където е необходимо притежателите на бейджей.Държач за бейджа е изпълнен в минималистичен стил с изискан и красив външен вид, който лесно се съчетава с различни видове дрехи.Технически характеристики : Материал : изкуствена кожа Размер : държач за самоличност : 2,8 х 4.3 инча/7,2 х 11,0 см Каишка : 17,9 инча/45,5 см Цвят : тъмно синьо, сиво Помещение включва 1 бр. тъмно синьо титуляр за бейджа 1 бр. сиво титуляр за бейджа 2 бр. каишка Забележка При ръчно измерване се допуска малка грешка в размера.Поради различни светлинни ефекти и монитори цвят на изображението и самата стока може да се различават малко.

Подробности

Подобни продукти в категория

Дъска за рисуване Skilcraft (NSN2815918)
  • Новинка
Оценки:

Дъска за рисуване Skilcraft (NSN2815918)

Страна на произход : САЩИзработен от здрава кафява състава на борда Устойчив на корозия метал скоба 51 /

BGN 7.10