• Новинка
Препарат за почистване на стъкло 3 в 1, Четка за почистване на прозорци, Инструмент за почистване на прозорци, Стъргалка за стъкла, Препарат За почистване на прозорц?

Препарат за почистване на стъкло 3 в 1, Четка за почистване на прозорци, Инструмент за почистване на прозорци, Стъргалка за

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

?【Домакински почистващи 3 В 1】 : Тези почистващи samll, четка за почистване на екрана, могат да се използват за почистване на окото на window екрана, четки за почистване на фуги на прозорци, скрепер за стъкло ?【 Мокро и сухо използването на】 : Тази четка за почистване на екрана може да се използва както в мокро, така и в изсушен вид.Сухо използвайте за миене на прозорци и епилация, мокро използвайте за премахване на голяма част от мръсотия. ?【Лесна употреба】 : Четка за почистване на екрана, изработени от екологично чист полиетилен, лека и здрава.Четка за миене на прозорци Screen - това е един многофункционален комплект за миене на прозорци със сваляема дръжка.С кука за лесно съхранение и пестене на място. ?【Стъргалка за стъкло】 : Тази многофункционална четка за дисплея идва с силиконово скрепер, който лесно може да отстраните пяната и други петна по време на почистване. ?【 Малък размер и по-висока ефективност 】 : Размерът на тази мини-четки за екрана е 23,62 инча * 7,87 инча * 2,13 инча, както и по-висока ефективност и гъвкавост. ?【Домакински почистващи 3 В 1】 : Тези почистващи samll, четка за почистване на екрана, могат да се използват за почистване на окото на window екрана, четки за почистване на фуги на прозорци, скрепер за стъкло. ?【 Мокро и сухо използването на】 : Тази четка за почистване на екрана може да се използва както в мокро, така и в изсушен вид.Сухо използвайте за миене на прозорци и епилация, мокро използвайте за премахване на голяма част от мръсотия. ?【Лесна употреба】 : Четка за почистване на екрана, изработени от екологично чист полиетилен, лека и здрава.Четка за миене на прозорци Screen - това е един многофункционален комплект за миене на прозорци със сваляема дръжка.С кука за лесно съхранение и пестене на място. ?【Стъргалка за стъкло】 : Тази многофункционална четка за дисплея идва с силиконово скрепер, който лесно може да отстраните пяната и други петна по време на почистване. ?【 Малък размер и по-висока ефективност 】 : Размерът на тази мини-четки за екрана е 23,62 инча * 7,87 инча * 2,13 инча, както и по-висока ефективност и гъвкавост.

Подробности

Подобни продукти в категория

Анален . Четка Prod435
  • Новинка
Оценки:

Анален . Четка Prod435

ПРОДУКТ 435 Ние предлагаме широка гама от продукти, за да отговори на всички нужди в купа и консумативи Ни

BGN 1.33
Батерия САЙ-1200 AA 2500mAh за Smiths 12V
  • Новинка
Оценки:

Батерия САЙ-1200 AA 2500mAh за Smiths 12V

Отделението блок за самостоятелно инсталиране Напрежение : 12 v Капацитет : избира свободно!Система : Ni MH �

BGN 3.00