• Новинка
Topfinel Кремаво-Бели Декоративни Калъфки за възглавници 18x18 Инча, Комплект от 2-те, Скъпа Вельветовая Калъфка с Шарени помпоном Frige, Обикновена Бежово Калъфи за дивана ?

Topfinel Кремаво-Бели Декоративни Калъфки за възглавници 18x18 Инча, Комплект от 2-те, Скъпа Вельветовая Калъфка с Шарени

Buyers rating:
BGN 7.49

Налично

От рипсено кадифе ? Сладък дизайн: 2 бр. калъфки за възглавници с красиви pom-помераните, шариковыми пискюли по ръбовете и текстурированным дизайн от вельветовой царевично на веригата.НЕ ОТКЪСНАТ ЛИСТ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ. ? ВЕЛЬВЕТОВАЯ плат: Трайни вельветовые калъфи за възглавници премиум-клас е много меки, плюшени, дебели.Тези калъфки за земеделските сгради не само изглеждат чудесно, но и може да ви донесе достатъчно комфортна усещания. ? Невидима светкавица: Всички шевове са zašnurovany, за да се предотврати износване и гарантира, че калъфи за възглавници ще запази формата си с течение на времето, тайната на светкавица им придава елегантен вид и го прави лесно за поставяне и сваляне. ? СЛУЧАИ на ЖИВОТА си : и Двете страни имат еднакъв обикновен модел на ивици, ресни с pom-помераните изысканна и очарователна.Тези калъфки в стил бохо освежат си легло, диван, веранда, спалня, на стол, на парти, балкон и т. ? ЛЕСНО грижа и пране : Машинно пране със студена или хладка вода, само съхраняващи режим, без белина, без сушене в перална машина.От рипсено кадифе. ? Сладък дизайн: 2 бр. калъфки за възглавници с красиви pom-помераните, шариковыми пискюли по ръбовете и текстурированным дизайн от вельветовой царевично на веригата.НЕ ОТКЪСНАТ ЛИСТ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ. ? ВЕЛЬВЕТОВАЯ плат: Трайни вельветовые калъфи за възглавници премиум-клас е много меки, плюшени, дебели.Тези калъфки за земеделските сгради не само изглеждат чудесно, но и може да ви донесе достатъчно комфортна усещания. ? Невидима светкавица: Всички шевове са zašnurovany, за да се предотврати износване и гарантира, че калъфи за възглавници ще запази формата си с течение на времето, тайната на светкавица им придава елегантен вид и го прави лесно за поставяне и сваляне. ? СЛУЧАИ на ЖИВОТА си : и Двете страни имат еднакъв обикновен модел на ивици, ресни с pom-помераните изысканна и очарователна.Тези калъфки в стил бохо освежат си легло, диван, веранда, спалня, на стол, на парти, балкон и т.

Подробности

Подобни продукти в категория