• Новинка
Fegdyi 100ШТ Свивам Телена Съединители, Електрически Конектори Червен Изолиран Водоустойчив Електрически Съединител Автомобилни Морски Електрически клеми Комплект ?

Fegdyi 100ШТ Свивам Телена Съединители, Електрически Конектори Червен Изолиран Водоустойчив Електрически Съединител Автомобилни

Buyers rating:
BGN 6.33

Налично

【Високо качество】 : Той е изработен от висококачествена пластмаса полипропилен и меден материал, нетоксичен, без мирис, е безвреден за околната среда, защитено и е водоустойчив, има добра изолация, добра устойчивост на корозия, добра электропроводностью и не се нагрява 【Водоустойчив и термоусадочный дизайн】:Обвивка на нашите изделия изработени от термоусадочного материал, плътно обернутого тел, след висока температура на свиване, водоустойчива и влагостойкого, устойчиво на високи температури, стареене, за предотвратяване на течове, пожар и други рискове за сигурността, минималната температура на свиване на 100 ℃ температура на пълно свиване на 180 ℃, добра сигурност. 【Силна електрическа проводимост】:Използван изцяло медно жило, ниска стойност на съпротива, висока проводимост, висококачествена пластмасов свиване на кожата, прозрачна и безопасна за зрението, за да се гарантира, че кабелът не е обнажен, да се избегне образуването на дъгата. 【Лек и преносим】: Термоусадочный интерфейс с двойни стени, от двете страни на оптимистичен част заемат малка положение, общ линеен дизайн, може да се прилага в по-тясното пространство, все още мъниче и натиск, без използването на инструменти, могат лесно да се приложат стыковку, лесен за носене и използване. 【Широк спектър от приложения】: Подходящ за кабели с дължина 0,5-1,5 м㎡, които можете да използвате в дружества, ресторанти, домове, на строителни обекти и т. тя може да се използва в автомобили, кораби, летателни апарати, стереосистемах и други електронни продукти.Характеристики : -Водоустойчив междинен изолационен материал за съединения на проводници при висока температура ще термоусадочный полипропилен материал, който може бързо да се свърже изоляционную обвивка в едно цяло.Образуйте безпроблемно стыковку, сигурна и водоустойчива.Клеммный проводник от луженой лилава мед може ефективно да се предотврати окисляването на мед, причинени от пожар. Вътре се съдържа уплътнителен лепило, лепило се топи при термоусадке, инсталация се получава по-гъста и по-безопасни.

Подробности

Color:
pink Material

Подобни продукти в категория

Курс Мечти Кърби
  • Новинка
Оценки:

Курс Мечти Кърби

Сканирайте пистата и обърнете внимание на препятствията напредПригответе се за найстрахотна игра, коя�

BGN 23.49