• Новинка
за Безупречно епилация на Зарядно, Смяна на Зарядно кабел за Завершающего Финал Безупречни Крака Дамски Електрическа Самобръсначка Адаптер за Захранване, кабел з?

за Безупречно епилация на Зарядно, Смяна на Зарядно кабел за Завершающего Финал Безупречни Крака Дамски Електрическа Самобръсначка

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Съвместимост】 Кабел на зарядно устройство за крака самобръсначки само за завершающего очертание, зарядно устройство за електрическа самобръсначка за жени за епилация на перфектни крака, не е съвместим с други модели безупречно зарядно устройство 【Трайност】 Кабел на зарядно устройство за крака бръснач Превъзходна вътрешна структура може да се гарантира дълголетие на кабела на зарядното устройство за крака бръснач, а батерията на самобръсначката за епилация finishing touch flawless има стабилен кабел за зареждане ток.Най-издръжлив материал може да увеличи растягивающее усилие на 100% и издържа на повече от 4000 изпитване на огъване. 【Сигурност】Преносими зарядни устройства изработени от висококачествени материали и включва в себе си множество интелигентни функции, защищающих от неправилно напрежение IV, SC - късо съединение, IO - вътрешно прегряване.Нашите продукти отговарят на най-високите стандартите на индустрията. 【Услуги】 Ние предлагаме най-доброто обслужване на клиентите.30 дни безплатна обмен / връщане, 12 месеца гаранция, поддръжка по електронна поща на 24 x 7. Преносимото кабел за зареждане е подходящ само за завершающего финал на перфектни крака.

Подробности

Подобни продукти в категория