• Новинка
Одеало Finlonte King Size от Памук, Леко Меко на Кралското Одеяло, Сега Юрган, бутер, Кафяв, Бежово-Сиво, Обръща Одеяло, Комплект Постелки, 3 бр.

Одеало Finlonte King Size от Памук, Леко Меко на Кралското Одеяло, Сега Юрган, бутер, Кафяв, Бежово-Сиво, Обръща Одеяло,

Buyers rating:
BGN 71.99

Налично

【Памучни одеяло】 Одеяло king size произведено от 100% памук, е по-полезен за здравето и дишащаМекота и приятна за кожата и дълголетие. 【Юрган】 юргани king size използват технологията на недвижими пэчворка, украси вашата легло с красив класически модел в клетката, кафяв, бежов, сив на цвят, обръща одеяло може мигновено да промени външния вид на вашата спалня е сочетаясь с декор на вашата стая.Това е добър избор за подарък за вашите родители и на вашите приятели. 【Набор от одеяла King Size】 1 одеяло King Size (98 "x 106") и 2 калъфки за възглавници (20 "x 36") са идеално място за вашето легло King size и ще стане идеалната декорация на дома. 【Всесезонное одеяло】 Лесно стеганое одеало, е достатъчно хладно, за по-топли температури, king quilt е предназначено за целогодишно ползване, което все още може да согревать като стеганое одеяло през пролетта и лятото, като одеяло през есента и зимата. 【Лесно стираемый грижи】 Машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл на сушене в перална машина на слаб огън, да не се избелва.Комплект памучни одеала запази топъл комфорт и същата мека форма след всяко пране. 【Памучни одеяло】 Одеяло king size произведено от 100% памук, е по-полезен за здравето и дишаща.Мекота и приятна за кожата и дълголетие. 【Юрган】 юргани king size използват технологията на недвижими пэчворка, украси вашата легло с красив класически модел в клетката, кафяв, бежов, сив на цвят, обръща одеяло може мигновено да промени външния вид на вашата спалня е сочетаясь с декор на вашата стая.Това е добър избор за подарък за вашите родители и на вашите приятели. 【Набор от одеяла King Size】 1 одеяло King Size (98 "x 106") и 2 калъфки за възглавници (20 "x 36") са идеално място за вашето легло King size и ще стане идеалната декорация на дома. 【Всесезонное одеяло】 Лесно стеганое одеало, е достатъчно хладно, за по-топли температури, king quilt е предназначено за целогодишно ползване, което все още може да согревать като стеганое одеяло през пролетта и лятото, като одеяло през есента и зимата.

Подробности

Подобни продукти в категория