• Новинка
HANABASS USB Кабел-USB Кабел-USB Кабел за Цветна вратовръзка 1000шт Вратовръзки От Поцинкована ламарина С пластмасово покритие Железни Жици Телена Превръзки за Многократна ?

HANABASS USB Кабел-USB Кабел-USB Кабел за Цветна вратовръзка 1000шт Вратовръзки От Поцинкована ламарина С пластмасово покритие

Buyers rating:
BGN 8.86

Налично

Дръжте кабели и проводници точно на място и да ви жилищно пространство в редЗа многократна употреба на основата на тежкотоварни се различават по якост и не позволяват да се разкъсва.Пластмасов материал осигурява тяхното многократно използване.Нашите подове heavy duty са на гъвкава тел. основата може да организира вашата градина, внимателно скрепляя клони на растенията.Портативен размер, лесен за съхранение и употреба, гъвкави и многократна употреба, лесно се огъват за опаковане.Подходящ за организиране на проводници, кабели, кабели, опаковки за храни, градинарство, изработен от безопасен и надежден материал, подходящ за употреба.Описание нуждаете се от някакви въртящи се връзки, които ще ви помогнат да организирате хаотичен проводници и кабели?Нашите подове twists са изработени от висококачествена желязна тел с покритие, те сверхпрочны и не се поддават на корозия, са универсални за полагане на кабели, градинарство, за връзване на пакети и така нататък.Характеристики -Цвят : черен. -Материал : оцинкованное желязо + от пластмаса -Размери : 12,00 X0,10 X0,10 см /4,72 X0,04 X0,04 инча - Подходяща за организиране на проводници, кабели, кабели, опаковки за храни, градинарство, изработен от безопасен и надежден материал за употреба. - Да се съхранява на кабели и проводници точно на място и да ви жилищно пространство в ред. - Портативен размер, лесен за съхранение и употреба, гъвкави и многократна употреба, лесно се огъват за опаковане. - За многократна употреба на основата на тежкотоварни се различават по якост и не позволяват да се разкъсва.Пластмасов материал осигурява тяхното многократно използване.Нашите подове heavy duty са на гъвкава тел. - завязки могат да помогнат да организирате вашата градина, внимателно скрепляя клони на растенията.- Размер : 12 X0,1 виж Предпоставка включва 1000 х вратовръзки.

Подробности

Подобни продукти в категория