• Новинка
Поставка за Ножа ACCDUER Стойка за Самурайского Меча Поставка за Katana Поставка За Оръжия Притежателя Поставка за Ножа Стойка за Самурайского Меча Скоба за Влакчета за ?

Поставка за Ножа ACCDUER Стойка за Самурайского Меча Поставка за Katana Поставка За Оръжия Притежателя Поставка за Ножа Стойка

Buyers rating:
BGN 77.31

Налично

Червено кадифе : той придава на вашите мечам приятен външен вид и да служи като добра чувствах подложка за защита на труд и изложени обекти, а също и предотвратява появата на драскотини [Масив дърво] : изработена от масивно дърво, старателно изгладен, нежна и гладка на допир, като повърхността на дърво е добре блести. [Класически ретро дизайн] : Масивна текстура, изящна изработка, гладки ръбове, не е лесно за носене, прозрачна текстура. [Здрав] : Материал твърди, деликатен, се отличава с висока износоустойчивост, съединение, трайно и живота е дълъг. [Широко приложение] : Подходяща за стандартни katana, като катакана, предпазва меча си от надраскване.Широка гама от приложения : подходящ за различни видове catan, като катана, покажете своята колекция catan [спецификация]-Материал : дърво венге Размер : 39 x 17 см (15,4 х 6,7 инча) [опаковъчен лист] Поставка за ножа × 1, китайски възел × 1 [Уши] От ръчно измерване са възможни малки грешки - отлично качество на изработка, гладка повърхност, лесна за инсталиране и вешается на стената.

Подробности

Подобни продукти в категория