• Новинка
YLHXYPP Универсален кола за телефон на 360 градуса, Регулируема закопчалка за отдушник, Кола за мобилен телефон (Цвят: черен размер: Универсален)

YLHXYPP Универсален кола за телефон на 360 градуса, Регулируема закопчалка за отдушник, Кола за мобилен телефон (Цвят: черен

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Ротация на 360 градусаСвободна настройка, поддръжка свободно завъртане на 360 градуса осигурява идеална ъгъла на видимост на водача.Силиконовата възглавница-възглавница.Вграден висококачествен силиконов калъф предпазва от плъзгане и предпазва вашия телефон от надраскване.Подходящ за мобилен телефон с диагонал от 3. кола на телефона може да се регулира в подкрепа на мобилен телефон с диагонал от 3.5 до 6 инча, ако ширината на вашия телефон е от 58 мм до 84 мм, това работи.Не загораживайте зрение. държач за поставяне на вентилационни отвори не загораживает зрение, така че шофирането по-безопасно.Универсална кола за воздухоотвода. Ротация на 360 градуса.Свободна настройка, поддръжка свободно завъртане на 360 градуса осигурява идеална ъгъла на видимост на водача.Силиконовата възглавница-възглавница.Вграден висококачествен силиконов калъф предпазва от плъзгане и предпазва вашия телефон от надраскване.Подходящ за мобилен телефон с диагонал от 3. кола на телефона може да се регулира в подкрепа на мобилен телефон с диагонал от 3.5 до 6 инча, ако ширината на вашия телефон е от 58 мм до 84 мм, това работи.Не загораживайте зрение. държач за поставяне на вентилационни отвори не загораживает зрение, така че шофирането по-безопасно.Универсална кола за отдушник Спецификация : Материал : пластмаса Опаковка в пакет : 1 * Кола за телефон Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Лесно се носи с себе си.

Подробности

Material:
plastic
Package Included:
1* Car phone holder :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Easy to carry. :

Подобни продукти в категория