• Новинка
Стенни чанта за съхранение, Бельо Батистовый Висящ Джоб-Органайзер с 3 джобове по ширина с дистанционно управление, Водоустойчив Организатор за гардероба над врат?

Стенни чанта за съхранение, Бельо Батистовый Висящ Джоб-Органайзер с 3 джобове по ширина с дистанционно управление, Водоустойчив

Buyers rating:
BGN 2.40

Налично

?【Материал премиум-клас】 Нашите висящи организаторите за стенни шкафове, изработени от лека, но по-дебела ленена тъкан, здрава и добре запазват формата си при подвешивании на стенатаВ това време вътрешната част с пластмаса покритие, водоустойчив и влага, прави вашата чанта за съхранение на по-здрава. ?【Сгъваем дизайн】 Дървена закачалка и бечевка позволяват гъвкаво демонтаж, уплътняване нашата малка допълнително хранилище, когато не се използва.Чудесно за създаване на допълнително пространство за съхранение.Помага да се поддържа ред в стаята си и помага за намиране на необходими дребни елементи. ? 【Изискан външен вид】 Общи размери : 26,37 "x 7,87" (67 см x 20 см), размери за всеки джоб : 7,5 "x 5,5" (19 cm x 14 cm).Нашите джобове за съхранение имат прекрасен външен вид, придават на стаята приятен естетичен вид.Това е не само начало организатор, но и украса за дома. ?【Широко приложение】 Този универсален монтиране на врата организатор може да се окачи в спалнята, банята, кухнята, офиса, също е подходящ за захващане на шкаф или закачалка за дрехи. 3 джоба ви позволяват да съхранявате различни леки неща, като мобилен телефон, дистанционни управления, слънчеви очила, бижута, червило, чорапи, зарядни устройства, поща, сметки, ключове и други малки предмети, които са винаги терялись. ?【Съдържанието на опаковката】 3 х висящи организатор за стенен шкаф.Те ще ви помогнат сортиране и подреждане на малки предмети, да се създаде чистота и ред в стаята и да се добави цвят към всекидневния живот.Ще ви е трудно да се съхранява на дома малки предмети, попаднали в беда?Опитайте това : Създаване на 3 етажа странични джоба за съхранение - може да се закача зад вратата или на стената, подреди и организиране на малки предмети, те ще ви помогнат да създадете чистотата и реда в стаята. ? Материал : лек памучен и бельо плат ? Размер : Общи размери : 22,4 "x 7,9" (57 см x 20 см), размери за всеки джоб : 7,5 "x 5,5" (19 cm x 14 cm) ? Цвят : жълто + сив + зелен ? Грижа и дълготрайност на Нашите чанта-органайзер за тоалетни принадлежности от 100% естествена ленено памук с пластмаса покритие вътре и от обратната страна, водоустойчив и влага.

Подробности

Подобни продукти в категория