• Новинка
Дръжка за чайника UPKOCH Удобна Дръжка със Свирка См Сменяеми Дръжки За смяна на Консумативи на Селски Керамика За Всеки Ден Ергономичен Гърне Тъкани Цветни Аксесоар?

Дръжка за чайника UPKOCH Удобна Дръжка със Свирка См Сменяеми Дръжки За смяна на Консумативи на Селски Керамика За Всеки Ден

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Желязо и замшевая кожаИзносостойкая дръжката на чайника : ЖИЧЕН дръжка за чайника с Малки размери и ниско тегло, смяна на дръжки за чайника няма да ви отнеме много място.Аксесоар за чайника : Желязна писалка за чайника има компактни размери и е лесна за инсталиране, което е чудесен избор за вас. : Тази дръжка за чайника е практичен аксесоар за чайника, който може да служи дълго време.Дръжка битови чайника : Благодарение на носещата способност на нея трудно се раздели, задръжте го тежък чайник.Дръжка за чайника за ежедневна употреба : ДРЪЖКА за чайника в РЕТРО стил Желязна писалка за чайника лесно да се отстранява и се определя, че го прави по-удобен за вас да използвате.Осъществяване на списък 1 х писалка за чайника Характеристики - Цвят : както е показано замяна дръжка за чайника -Висококачествени материали от велур и желязо, устойчивост на топлина, дръжка за чайника може да се използва в продължение на дълго време дръжка за подмяна на чайника. -Благодарение на носещата лента, лесно се раздели, задръжте тежък чайник с помощта на извити дръжки на кана. -Малка по размер и леки по тегло, смяна на дръжката на чайника няма да отнеме много места дръжка на чайник, ръчна изработка. -Материал : желязо и замшевая дръжка за чайника в фермерска къща - Размер : 16,00 X12,00 X1,50 см / 6,29 X4,72 X0, за да проверите за чайника. -С помощта на висококачествено желязо и замшевую кожата, а също така и на тънка работа, вие ще я използвате за дълго време. Дръжка за чайника gongfu fu. -Проста която симулира смяна на дръжката на чайника - перфектният аксесоар, смесени с вашата посуда и дръжка за домашно японски чайник.Описание Товаракомпактная дръжка за чайника Търсите професионална писалка за чайника?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Дръжка на нашата котловина трябва да отговарят на вашите нужди.дръжка за чайника кунг-фу - това е един от най-добрите варианти за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория