• Новинка
Комплект за татуировки-писалки с мастило Патрон, Професионален Комплект за татуировка-химикалки Tazay с Въртяща се дръжка за татуировка за пишещи машини и захранван?

Комплект за татуировки-писалки с мастило Патрон, Професионален Комплект за татуировка-химикалки Tazay с Въртяща се дръжка за

Buyers rating:
BGN 34.66

Налично

Пратката включва - 1 дръжка за роторной татуировки, 1 захранване за татуировки , 20 бр игла за патрони, 1 бр. камуфляжная лента за татуировки, 1 вземе подножието на педала за татуировки, 20 бр. капачки за мастило за татуировки с основание, 1 книга за прехвърляне на татуировки, 1 бр. кожа за практика.Високо качество - Тази професионална ротари татуировочная дръжка изработена от корпус от авиационен алуминиева сплав, втулки от алуминиева сплав 35 mm. Тази машина за татуажа касети с японски двигател, мощен капацитет, супер стабилна и малошумной, доста лесно за овладяване.Три етапа СТРУКТУРА - Тази дръжка за ротационен татуировка-на пишеща машина има три стъпка структура, лесно за разбиване, да служат, да заменя части.Тази дръжка за татуировка-на пишеща машина с патрон може да бъде съвместима с всички други марки захранвания за татуировки.КАК да се НАСЛАДИТЕ на Тази въртяща се дръжка за татуажа най-подходящи за точна очна линия, черна и сива перушина.Тази дръжка за татуировка-на пишеща машина може да бъде съвместима с игли за татуировки-касети на повечето марки.Това е първият избор за татуировщиков. 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение-На всеки проблем, свързан с този комплект за татуировка-писалки с мастило патрон, или при наличието на някакви отзиви за нашите татуировка-продукти, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши всички ваши проблеми и да предложи удовлетворенный услуги cusotmer.Професионален комплект за татуировки-на пишеща машина Tazay с въртяща се дръжка за татуировка-на пишеща машина и захранване 20 бр. игла за касети, чанта за татуировка-химикалки, практична кожа за татуировки, комплект за татуировки-на пишеща машина, включваща : 1) 1 бр. дръжка за татуировка-на пишеща машина 2) 1 бр. захранващ Блок за татуировки 3) 20 бр. Игли за татуировки-касета 4) 1 х маскирующая лента за татуировка-химикалки 5) 1 х вземе подножието на педала за татуировки 6) 1x кожа за татуировки-на пишеща машина 7) 1x хартия за прехвърляне на татуировки 8) 20x Чаши за татуировка мастило с основание Машина за татуировки-на пишеща машина : - Материал : Авиационен алуминий - Работна честота : 10000 / m Работно напрежение : 5-10 На Продукта : CNC - Изработени едно парче камерата - RCA Конектор - Двигател : Японски двигател - Ход : 4 мм - на Перваза на иглата : 3,5 мм - Обхват на оборотите на бода : 8-10 000 об/мин.

Подробности

Подобни продукти в категория