• Новинка
6 цвята, 3 в 1 крем-гел-лак за нокти с 1 бр. четка за нокти EBANKU твърди крем-гел-лак за нокти, отверждаемый гел, който е необходим дизайн на ноктите, направи си сам, на каби?

6 цвята, 3 в 1 крем-гел-лак за нокти с 1 бр. четка за нокти EBANKU твърди крем-гел-лак за нокти, отверждаемый гел, който

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Пратката включва в себе си : В нашата опаковка има крем-гел-лак за нокти 2 бр различни цветове и шапките за нокти 1 бр. Масивна форма прави нашият лак за нокти удобен за пренасяне и използване в различни случаи. 3 Цвята твърдо вливат в гел лак за нокти : В една кутия нашето твърдо лак за нокти има три цвята, така че в нашата опаковката можете да получите в общо шест различни цвята гел-лак за нокти.Можете да създавате различни стилове на ноктите с помощта на нашия набор гел-лакове за нокти.Четка за рисуване на нокти : Нашата четка за рисуване на ноктите може да се използва не само за однотонного маникюр, можете също така да се използват за рисуване на на цветя, пеперуди, листа, линии и така нататък.Лесен за използване : на Нашия крем-твърди пудинг-гел за копринено-гладка, четка на допир здрав цвят в един тампон и без мехурчета.Лесно създаване на лек за нокти изкуство, като живопис чист цвят, гел живопис, рисуване на на цветя, анимационни модели, клетчатых модели и т. най-Добрият подарък : Нашият лак за нокти ще се хареса на повечето жени и момичета, това е прекрасен подарък за вас момичета, вашите приятелки и семейства.Можете също така да даряват ги на своите приятели, които обичат да правят със собствените си ръце, и те ще станат добър подарък.Насладете се на собствените си маникюрным салон у дома по всяко време!Лесен и бърз нийл-арт собствените си ръце, дори и за начинаещи.Пратката включва : 2 х крем гел за нокти (3 в 1 цвята) 1 х пискюл за нокти Параметри : Количество : 2 броя в една опаковка Размер : Обикновен лак за нокти : 1,96 инча Пискюл за нокти : 5,19 инча Характеристики : - Ярки пигменти - Създайте свой собствен стил на ноктите - Лесно нанасяне, супер издръжлив - Подходящ за професионална или домашна употреба Внимание : 1. Използвайте веднага след отваряне. Да се съхранява в оригиналната опаковка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Който има SUNFLAG Майстер grip + 2 x 150 800
  • Новинка
Оценки:

Който има SUNFLAG Майстер grip + 2 x 150 800

Размер : + 2 × 150 Размер : 280 × 32 мм Обтекаемая ръкохватка запознаят на ръце, а вдлъбнатина, която не пропуск�

BGN 3.33