• Новинка
Подмяна на задното стъкло на обектива ZKFCWDB, съвместима със задната камера на iPhone 11, с твърд защита и средство за ремонт, лепило не е необходимо, трайно залепване, вод?

Подмяна на задното стъкло на обектива ZKFCWDB, съвместима със задната камера на iPhone 11, с твърд защита и средство за ремонт,

Buyers rating:
BGN 3.90

Налично

【HD обектив】 Нашите продукти са изработени от сапфир материал с висока разделителна способност, твърдо, устойчиво на падане, водоустойчива 【Висока адхезия】 нанесете лепило 3 M на задната част на лещата, за да се монтиран обектив не отваливался лесно и не остават пропуски. 【Съотношение между цена и качество】 Напълно конфигурирани инструменти за монтаж и безплатно предпазно стъкло за обектива, най-добрата защита на обектива на мобилен телефон. 【Подробна настройка】 Продукт съдържа подробни инструкции за инсталиране на началната страница на покупки, които могат по-добре да ви помогне в инсталирането. ★ Внимание : Това е книга пътеводител. 【Резервирайте с увереност】Ако не сте доволни от нашия продукт, можете да поискате от нас да си го върне.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще решим проблема. Лепило 3 M на задната част на лещата, за да се монтиран обектив не отваливался лесно и не остават пропуски.Ние сме предоставили на ръководство, което ще ви помогне да се извърши ремонт стъпка по стъпка.

Подробности

Подобни продукти в категория