• Новинка
ASHATA 10 бр. Стикер за усилване на сигнала на телефона, на Стикер за Усилване на сигнала на Мобилния телефон/радиостанции/Зумер за Външно Къмпинг, Асансьори, Тунели и П?

ASHATA 10 бр. Стикер за усилване на сигнала на телефона, на Стикер за Усилване на сигнала на Мобилния телефон/радиостанции/Зумер

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

[Функция на сигнала] Подобрени сигнални стикери за мобилни телефони може да реши проблема с лошите сигнали по време на асансьора или на лифта, който може ефективно да се подобри приемането и за намаляване на статичното електричество на кораби, асансьора, автомобили, сгради, тунели и планините [Малък и лек] Подобрена стикер със сигнала на мобилния телефон е малка и лека, което намалява натоварването на мобилен телефон и улеснява переноску. [Лекота на инсталиране на] Благодарение на използването на обратна връзка с проекти можете да лесно да се свали по-добра сигналната стикер и да си я на телефона. [Голям брой] В една опаковка включва 10 броя стикери за подобряване на телефонен сигнал, това е достатъчно, за да задоволи нуждите на интензивно и продължително използване. [Широко приложение] Стикер Booster се използва не само в мобилните телефони, но може също да подобри прием на уоки-токита, зуммеров и дори на безжични телефони у дома чрез двустранно радио PDA. [Функция на сигнала] Подобрени сигнални стикери за мобилни телефони може да реши проблема с лошите сигнали по време на асансьора или на лифта, който може ефективно да се подобри приемането и за намаляване на статичното електричество на кораби, асансьора, автомобили, сгради, тунели и планините. [Малък и лек] Подобрена стикер със сигнала на мобилния телефон е малка и лека, което намалява натоварването на мобилен телефон и улеснява переноску. [Лекота на инсталиране на] Благодарение на използването на обратна връзка с проекти можете да лесно да се свали по-добра сигналната стикер и да си я на телефона. [Голям брой] В една опаковка включва 10 броя стикери за подобряване на телефонен сигнал, това е достатъчно, за да задоволи нуждите на интензивно и продължително използване. [Широко приложение] Стикер Booster се използва не само в мобилните телефони, но може също да подобри прием на уоки-токита, зуммеров и дори на безжични телефони у дома чрез двустранно радио PDA.

Подробности

Подобни продукти в категория