• Новинка
UXZDX Боросиликатный Прозрачна Кана Квадратен машина За заваряване на Филтър Цветя Кана За разделяне на вода в Чайника с мехурчета (Цвят: D, размер: 950 мл)

UXZDX Боросиликатный Прозрачна Кана Квадратен машина За заваряване на Филтър Цветя Кана За разделяне на вода в Чайника с

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Лесно управление и лесно почистванеПрозрачен цветен дизайн, с един поглед.Чучур лъскав и не тече.Мултифункционална употреба, също може да се използва като справедлив чаша. приклеивание ръка, удобно и лесно да се задържат.Лесно управление и лесно почистване.Прозрачен цветен дизайн, с един поглед.Чучур лъскав и не тече.Мултифункционална употреба, също може да се използва като справедлив чаша. приклеивание ръка, удобно и лесно да се задържат.Лесно управление и лесно почистване.Прозрачен цветен дизайн, с един поглед.Чучур лъскав и не тече.Мултифункционална употреба, също може да се използва като справедлив чаша. приклеивание ръка, удобно и лесно да се задържат.Подвесное цедка, лесно отстранява чай без течове. Размер : както е показано В комплекта са включени : 1 * уреди (с изключение на други продукти за показване) Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни компютърни екрани и монитори.Благодарим ви за разбирането!Стилен дизайн е чудесно украшение, и в същото време от него може да се приготви перфектното кафе.

Подробности

Подобни продукти в категория