• Новинка
Многопластова закачалка за панталони IULJH, Пластмасов Нескользящая простор ярки цветове, богат на функции Закачалка за съхранение панталони, закачалка за дрехи (Цв?

Многопластова закачалка за панталони IULJH, Пластмасов Нескользящая простор ярки цветове, богат на функции Закачалка за съхранение

Buyers rating:
BGN 94.28

Налично

1 Лека и здрава конструкция. Изящна изработка, красив външен вид, са многофункционални. Лесно вешается в шкаф или зад вратата, и т. По-голям капацитет, подходящ за външна и вътрешна употреба. Ефективно спестете повече място у дома и в спалнята. Лека и здрава конструкция. Изящна изработка, красив външен вид, са многофункционални. Лесно вешается в шкаф или зад вратата, и т. По-голям капацитет, подходящ за външна и вътрешна употреба. Ефективно спестете повече място у дома и в спалнята.Характеристики : 1. Лека и здрава конструкция. Изящна изработка, красив външен вид, са многофункционални. Лесно вешается в гардероба или на вратата и т. По-голям капацитет, подходящ за външна и вътрешна употреба. Ефективно спестяване на повече пространство в дома и в спалнята.Спецификацияматериал : Пластикразмер : 35*34,5 смЦвет : бял, зелен, син, розов, бронзовыйупаковка в комплекта : Закачалка за панталони, * 1 (не включва демонстрационни изображения на други аксесоари.) Забележка : Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Поради различните екрани на компютър и дисплей реалните цветове могат леко да се различават от представените на снимките.Благодарим ви за разбирането!.

Подробности

Подобни продукти в категория

EMS 70490-32 24-Луночная Уплътнение
  • Новинка
Оценки:

EMS 70490-32 24-Луночная Уплътнение

Продава се във всяка една от тяхПрикачете листа в бележника си, за да създадете кратък справочник.Отлич�

BGN 6.62