• Новинка
Healeved Електрическа Самобръсначка Тример за Мъже, Мъжка Самобръсначка за Тяло, Мъжки Тример За Подстригване на Тялото, Фризьор, Подстригване На косата На лицето, Маш?

Healeved Електрическа Самобръсначка Тример за Мъже, Мъжка Самобръсначка за Тяло, Мъжки Тример За Подстригване на Тялото, Фризьор,

Buyers rating:
BGN 12.05

Налично

ABS, SUS304 Тример За коса и в Сервитути : Това осигурява спазването бръснене всички части на главата и шията в продължение на няколко минути.Акумулаторна машинка за подстригване на мустаци : Дори и при ниска мощност, които двигателят може постоянно да се върти, ефективно закрепляясь. акумулаторна машинка за подстригване на мустаци.Машинки за подстригване на косата : Тази машинка за подстригване е многофункционален с пет сменяеми глави.Комплект за грижа за лице за мъже : Той е подходящ за формата на лицето по време на бръснене без задънена улица, сложни участъци също може лесно да се обръсне.Електрическа самобръсначка за окосмяване по лицето : Лесно управление с един бутон, с ергономичен дизайн, лекота на работа.Списък на пакетите 1 x домакин 1 x корона с пет срезами 1 x устройство за подстригване на косми в носа, 1 x машина за подстригване на коса 1 x четка за почистване на лице, 1 x масажор 1 x четка 1 x USB кабел 3 x позиционирующие гребени Характеристики -Време за зареждане самобръсначки : 1 час акумулаторна самобръсначка. -Материал : ABS и SUS304 акумулаторна машинка за подстригване за коса. -Цвят : Черен комплект за грижа за косата за мъже. -Режим на захранване : зареждане на стоки с двойно предназначение/тримери за мустаци с храненето. -Размер : около 16,00 X10,00 X7,00 см / 6,29 X3,93 X2,75 инча ротационната машина за подстригване на брада. -Максимална мощност : самобръсначка мощност 5 Вата. -Ергономична самобръсначка с пет глави осигурява пълен контрол над детайли на прическата. -Осигурява спазването на строги бръснене всички части на главата и шията за няколко минути електрически грижа за лицето. -Бръснене на главата могат да се сгъват се на 360 градуса за гладко бръснене с помощта на обикновена четка за почистване на лицето. -Лесно управление с един бутон, с ергономичен дизайн, лесна за работа машинка за тяло за мъже. -Безжична машинка за подстригване на коса ще задоволи всички ваши нужди в бръснене, грижа за лице и тяло.

Подробности

Подобни продукти в категория

Скоба Norlake 137139, Brh
  • Новинка
Оценки:

Скоба Norlake 137139, Brh

Оригиналната дубликат част OEM Компанията Norlake се превърна в лидер в производството на висококачествени

BGN 2.00
1бр Абсолютно Нов 30J122A
  • Новинка
Оценки:

1бр Абсолютно Нов 30J122A

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 1.13