• Новинка
Голям Лък, Щипки за коса, Щипки за коса, за Жени, Момичета, Големи Панделки за Коса, Щипки за коса за Гъсти Тънка Коса, Панделки цвят Каки за Възрастни Дами, Копринени ?

Голям Лък, Щипки за коса, Щипки за коса, за Жени, Момичета, Големи Панделки за Коса, Щипки за коса за Гъсти Тънка Коса, Панделки

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Щипки за коса с лък каки за жените-момичета】 : Щипки за коса, с голям нос за коса обикновен класически дизайн, които никога не излизат от мода, лък за коса цвят каки ниска наситеност е особено подходящ за есента и зимата, по-добре се съчетава с палта, пуловери, шалове и т Чудесен коприна лък за коса за жени-момичета който не можете да пропуснете. 【Разнообразен стил на носене】 : Този сатен, лък за коса може да се завърже на опашка или поставени на половина, два различни начина на носене си прави различни прически, страхотна голяма шнола за коса с лък за жени-момичета, да се създаде нов имидж. 【Подходящ за всеки повод】 : Женски щипки за коса, подходящи за всеки повод, независимо дали е за ежедневието или за пътуване, парти по случай рожден ден, ваканция, те ще придадат блясък целия си заедно, повярвайте, че красива шнола за коса с лък може да промени цялостния си вид. 【Лесно да се създаде нова прическа】 : Шнола за коса с лък лесно застегивается и може здраво задържане на косата, френска шнола за коса лесно застегивается, благодарение на лесния за управление на красива красива прическа с лък отнема само 3 секунди. 【Високо качество и правилния размер】 : Големи панделки за коса, изработени от копринено сатенена тъкан и високо качество на метал, меки и здрави в чорап и няма да навредят на косата, размера на бантов за коса цвят шампанско е около 21 см, а френска шнола с дължина 10 виж Независимо от това, колко е тънка или гъста имате коса, тя ще бъде добре да ги задържи, отличен френски скоби big bow за коса - вашият най-добър избор. 【Щипки за коса с лък каки за жените-момичета】 : Щипки за коса, с голям нос за коса обикновен класически дизайн, които никога не излизат от мода, лък за коса цвят каки ниска наситеност е особено подходящ за есента и зимата, по-добре се съчетава с палта, пуловери, шалове и т. Чудесен коприна лък за коса за жени-момичета който не можете да пропуснете. 【Разнообразен стил на носене】 : Този сатен, лък за коса може да се завърже на опашка или поставени на половина, два различни начина на носене си прави различни прически, страхотна голяма шнола за коса с лък за жени-момичета, да се създаде нов имидж. 【Подходящ за всеки повод】 : Женски щипки за коса, подходящи за всеки повод, независимо дали е за ежедневието или за пътуване, парти по случай рожден ден, ваканция, те ще придадат блясък целия си заедно, повярвайте, че красива шнола за коса с лък може да промени цялостния си вид.

Подробности

Подобни продукти в категория